Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Ot Cafe Bolu Şikayet

Aykut
11 Şubat 2024 22:29

Bolu ot cafe şubesi hakkında;
Ot cafeye farklı ilden gelen askere gidecek kardeşimi arkadaşımla beraber güzel bir vakit geçirelim diye misafir etmiştik. Uygun bir masaya ben ve arkadaşım yan yana kardeşim ise karşımızda olacak şekilde oturmuştu. İlk oturduğumuzda misafir olan kardeşim hafif sağ çapraz olacak şekilde oturmuştu. Sonra garson arkadaşlara siparişlerimizi verdik. Kimseyi rahatsız edecek hiçbir davranışımız olmamıştır. Tüm çalışanlar masamızın yanından defalarca geçmiş ve olumsuz bir durum görmemişlerdir. Bir müddet sonra bir bayan çalışan sohbetimiz esnasında gelip misafir olan kardeşime düzgün otur şeklinde komut verir gibi ifadede bulunmuş ve kardeşim ise olaydan hiçbir şey anlamayıp hemen sandalyesini düzeltme çabası içerisine girmiştir. Bu durum başta kardeşim olmak üzere benim ve arkadaşımın çok canını sıkmıştır. Daha sipariş verdiğimiz içeceklerin yarısını bile içmeden bize ve misafirimize yapılan bu davranıştan ötürü kalkıp hesabımızı kapatmaya gittik. Sonra bayan arkadaşın işletme müdürü olduğunu öğrendik. Düzgün bir konuşma becerisine bile sahip olmayan, geçerli bir açıklama yapmayan bir kişinin işletme müdürü olduğu ayrıca hayal kırıklığına uğratmıştı bizi. Hesabı ödeyip cafeden dışarı çıktığımızda aynı olayı başka insanlara da yaptıklarını öğrendik ve ayrıca onlarda bizim gibi davranıp kafeyi terk ettiklerini söylediler. Yaşadığımız olay çok had siz ve yersiz bir davranıştır. Ot cafe yetkililerinin olaya kulak vermesini rica ediyorum. Burası çalışan bu bayana ait bir işletme olsa acaba müşterilerine böyle davranır mıydı? Bu kadar müşterisini kaybetmeyi göze alır mıydı? Konu ile alakalı özür bekliyoruz. Ayrıca içmediğimiz içeceklerimizin para iadesini talep ediyoruz. Olay 09 Şubat 2024 gece 23.30- 00.15 sularında yaşanmıştır. Kamera kayıtları incelenebilir. Terasta orta bir noktada oturmuştuk.

Gamze sonuçtan memnun değil

Gamze
26 Kasım 2023 23:21

Handan
10 Kasım 2023 19:12
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
10 Şubat 2024 08:40