Oley.com Yeni Üyelere Verilen Bonus Yalanı

26 Haziran 2024 14:315.443

Merhaba,
oley.com adlı bahis firmasından şikayetçiyim. Her yerde reklamları çıkıyor. 50 TL bonus ilk üye olana diye ama yalandan ibaret. Şahsen oldum, hatta para yüklemesi de yaptım ancak yaklaşık 1 haftadır bonus ortada yok. Yalanlarla insanları bünyenize davet etmeyin.

27 Haziran 2024 12:42 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli üyemiz, Konu ile ilgili olarak sisteme kayıtlı telefon numaranız üzerinden en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Oley.com

27 Haziran 2024 12:44

Değerli üyemiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

27 Haziran 2024 19:17

Geri dönüş için teşekkür ederim Bonus için tarihler varmış ben dikkat etmemişim ama şuda bilinsin hesabımı silip Bonus veren bir firmaya üye olacağım çünkü şu tarihler arası diye Bonus şekli yanlış bence verilecekse üye olan herkese verilmeli

27 Haziran 2024 19:34

Sayın ilgili, Oley da yapılan kampanyanın belirli maddeler ve tarihler arasında geçerlilik gösterdiği kampanyalar sayfasında da detaylıca mevcuttur. Konu ile alakalı üyelik oluşturma tarihiniz incelendiğinde kampanya maddeleri ve tarihinin dışında olduğu tespit edildiğinden dolayı şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Oley

Oley.com Hoşgeldin Bonusu Adı Altında Mağdur Etmek

Serkan
Serkan
Oley.com
7 Kasım 2023 02:026.492

Dün üye oldum oley.com a bugün para yatırdım... 550 TL kuponlarımı da yaptım. Yeni üyelere 100 TL hoşgeldin bonusu var d...

Oley.com Hoşgeldin Bonusu Adı Altında Mağdur Etmek

Yeni Üyelik Kampanyasında Eksik Bonus Sorunu

Ali
26 Aralık 2024 13:301.336

"Bazı birimler şirketlerin marka yüzüdür. Oley.comun müşteri hizmetleri bunun kanıtıdır başta Betül Hanım olmak üzere ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim."

Oley.com Yasal Bahis Sitesi Mağduriyeti

Batuhan
Batuhan
Oley.com
21 Eylül 2024 23:095.117

"Murat Bey çok ilgilendi diğer çalışanlar gibi değil gayet ilgili davrandı sorunu çözüme kavuşturdu. Kendisine teşekkür ediyorum."

Oley.com Yardımcı Olun Düzeltin Şu Sıkıntıyı!

Oley.com YardımcıOlun Düzeltin Şu Sıkıntıyı!

Muhammet
Oley.com Hüsranı!

Oley.com Hüsranı!

Muzaffer
Oley.com Uygulama Açılmıyor, Son Güncellemeden Sonra Böyle Oldu

Oley.com UygulamaAçılmıyor, Son Güncellemeden Sonra Böyle Oldu

Halil
Oley.com Maç Ertelendi, Param Yatmıyor!

Oley.com MaçErtelendi, Param Yatmıyor!

Günay