Ahmet sonuçtan memnun değil

Oley.com Yeni Üyelere Verilen Bonus Yalanı

26 Haziran 2024 14:31

Merhaba,
oley.com adlı bahis firmasından şikayetçiyim. Her yerde reklamları çıkıyor. 50 TL bonus ilk üye olana diye ama yalandan ibaret. Şahsen oldum, hatta para yüklemesi de yaptım ancak yaklaşık 1 haftadır bonus ortada yok. Yalanlarla insanları bünyenize davet etmeyin.

27 Haziran 2024 12:42 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli üyemiz, Konu ile ilgili olarak sisteme kayıtlı telefon numaranız üzerinden en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Oley.com

27 Haziran 2024 12:44

Değerli üyemiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

Ahmet
Ahmet
27 Haziran 2024 19:17

Geri dönüş için teşekkür ederim Bonus için tarihler varmış ben dikkat etmemişim ama şuda bilinsin hesabımı silip Bonus veren bir firmaya üye olacağım çünkü şu tarihler arası diye Bonus şekli yanlış bence verilecekse üye olan herkese verilmeli

27 Haziran 2024 19:34

Oley.com Hoşgeldin Bonusu Adı Altında Mağdur Etmek

Serkan
07 Kasım 2023 02:02
Oley.com Hoşgeldin Bonusu Adı Altında Mağdur Etmek
Ali sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2024 13:30
"Bazı birimler şirketlerin marka yüzüdür. Oley.comun müşteri hizmetleri bunun kanıtıdır başta Betül Hanım olmak üzere ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim."
Himet sonuçtan çok memnun

30 Ekim 2023 14:33
"Teşekkürler ederim"
Batuhan sonuçtan çok memnun

Batuhan
21 Eylül 2024 23:09
"Murat Bey çok ilgilendi diğer çalışanlar gibi değil gayet ilgili davrandı sorunu çözüme kavuşturdu. Kendisine teşekkür ediyorum."