Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Okyanus Evden Eve Taşımacılık Okyanus Taşımacılık Salihli Şikayet

Okyanus Evden Eve Taşımacılık Okyanus Taşımacılık Salihli Şikayet
14 Temmuz 2024 15:35

Manisa/Salihli Okyanus Taşımacılık mağdur olmak istemiyorsanız bu firmayı seçmeyin. Buzdolabımız balkondan sığmaz dediler ve merdivenden çıkartır mısınız, ek ücreti neyse ödeyelim dememize rağmen dolabı çıkartmak istemediler. Dolap çıkmayacaksa ücretini ödemeyiz dedik. Sahibi kadın asla kabul etmedi ve bize bağırdı, 'Paramı kesemezsiniz' diye. Müşteriler ile ilgilenmeleri sıfır. Üstüne üstlük bizi suçladılar. Şikayet edeceğimizi söyleyince 'Edebilirsiniz' dediler. Biz bilmeden bu taşımayı tuttuk. Siz bu yorumu görün ve düşmeyin bu duruma.

Aynen eşya taşımadık. Gereken yapılacaktır

Okyanuss

Gizem adınndakı şahıs senin adında bir müşterimiz yok. Attığın resimlerde başkasının resimleri, yalan yanlış iftira atarak şirketi kötülemen, senin hakkında ve yalan beyandan bulunduğun için, hakkında suç duyuduyurusunda bulunulacaktır.

Gizem
Gizem

Merhabalar Ben Gizem Su Dağlıoğlu müşteriniz ise Mustafa Dağlıoğlu kendisi babam oluyor ve fotoğrafları bizzat kendim çektim taşınma gününde bende oradaydım tabii ki eğer fotağrafların sizin taşımanıza ait olmadığını düşünüyorsanız suç duyurusunda bulunma hakkınız vardır iyi günler

Birol sonuçtan hiç memnun değil

Manisa Yolcu Evden Eve Nakliyat Yolcu Nakliyat İle Kabus Gibi Bir Taşınma Deneyimi

23 Eylül 2024 22:06

26 Ağustos 2024 01:29