Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Kimlik Kartımın Çipi Düştü

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Kimlik Kartımın Çipi Düştü
08 Ağustos 2024 03:35

Merhaba, Nüfus İdaresi'nden ücret ödeyerek almış olduğum yeni kimlik kartı üzerinde bulunan güvenlik çipi kendiliğinden yapım hatasından dolayı düşmüş ve kaybolmuştur. Bu çip hükümsüzdür. Ayrıca devletin verdiği bu kimlik kartından bu çip nasıl düşer, anlamış değilim Hem hatalı üretim hem de ikinci defa kart bedeli, ayrıca bir de yeniden masraf resim için. Bu, tüketici olarak bir masraf ve bunun Nüfus İdaresi'nce karşılanması gerekir. Bankalar da kart veriyor. Onlarda çip var, yıllarca kullanıyoruz; ne düşüyor ne de zarar görüyor. İlgili birimlerin çalışma yaparak buna acil çözüm bulmasını talep ediyorum.

Yorumlar (6)

Yılmaz

Benimde nüfus müdürlüğünün vermiş olduğu kimlik kartının çipi düştü ve zararını ben niye karşılıyorum benim hatam değlki

Benimkide düştü

Yadigar

T. C. Kimlik kartı cipi bende de düştü bereket versin cüzdanda düşmüş. Yapıştırdım kablama yaptım

Emir

Yıllardır kullandığımız kredi kartı ve hesap kartı çipleri dusmuyorda neden devletin verdiği kimlik kartı çipi düşüyor

Barış

Devlete para lazım kasa boşaldı dolması gerekiyor

Emir

Doğrudur benimde başıma geldi hem kimlik kartı ücreti ödedim hem de yeniden fotoğraf çektirmek zorunda kalıyoruz. Derhal çözüm bulunması lazım

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Yeni Kimlik Kart Çip Düşmesi

06 Ağustos 2024 11:24