Nilüfer Ağız Ve Diş Sağlığı Mağdur Ediyor

10 Haziran 2024 20:29

Bursa Nilüfer diş Hastanesi'ne randevuyu zar zor aldım. Gittiğimde kötü bir manzara ile karşılaştım. Ortam havasızdı. Her şeyi geçtim, önceki hastanın kanlı pamukları, iğneleri hatta belki de tekrar bana kullanılan alet ve edevatlar vardı. Buraya kadar her şey normaldi fakat röntgen istendi ve biz de bulunduğumuz kattaki röntgen odasına gittik. İsmim yazılı olmasına rağmen adama kibarca sorduk ve bana ses tonunu yükseltip bilmiş bir şekilde "burada ismin yok diyorum" tarzı bir yorum yaptı.

Ben de "peki" dedim ve aşağı kata indim. Röntgen odası nasıl kokmalıdır arkadaşlar? Temiz ve ferah değil mi? Kişi kendini iyi ve sağlıklı hissetsin diye. Ama ben gittiğimde röntgen odası yemek ve ayak kokuyordu. Midem bulandı diyebilirim, gerçek anlamda. Ardından röntgen için geçtiğimde o kadar beni umursamadılar ki hâlâ sohbet ederken bana bir şeyler söyleyip, röntgeni çektikten sonra bilgi vermeden çıkabilirsin dediler.

Dişçi koltuğuna oturduğumda bir kontrol etti ve dişimi sanki acelesi varmış gibi 25 dakikada bitirdi. Veya ben öyle sandım. Ertesi gün o taraftan yemek yiyemiyordum, çok büyük bir ağrım başlamıştı. Geceleri uykumdan uyanıyordum. Başka bir özel hastaneye gittiğimde dişimde çürük bıraktığını söylediler.

Bu nasıl bir sorumsuzluktur? Bu nasıl bir üsluptur? Bu durumu yaşayan tek kişi ben olsam keşke ama bir sürü hasta bu ilgisizlikten ve kötü davranışlardan muzdarip. İnsan sağlığını göze almıyor gibiler. Hiçbirimiz birbirimizden üstün değiliz, hepimiz insanız. Kaç gündür çektiğim bu diş ağrısının sorumlusu sizin sorumsuzluğunuz.

24 Ocak 2024 16:36

Nilüfer Ağız Ve Diş Sağlığı Diş Tedavisinde Yaşanan İletişim Sorunları Ve Hakaret

09 Ocak 2025 17:40

Bursa ADSH Bursa Ağız Ve Diş Hastanesinde Yaşadığım Olumsuz Deneyim