Emre sonuçtan hiç memnun değil

Nike Air Monarch Ayakkabı 5. Giyişte Dağıldı Ve Çok Gıcırtı Sesi Var

Nike Air Monarch Ayakkabı 5. Giyişte Dağıldı Ve Çok Gıcırtı Sesi Var
Emre
17 Haziran 2024 16:09

Aralık ayı başında Ankara Antares AVM In Street mağazasından aldığım Nike Air Monarch IV model ayakkabıyı henüz 5-6 defa giydim. Ayakkabının sağ tarafında çok fazla gıcırdama var ve yürürken çok dikkat çekiyor. Ayrıca, sağ tarafı da açılmaya başlamış. Evde kutusunda muhafaza ettiğim, daha sadece 5 sefer giydiğim bir ayakkabı nasıl kenarından açılmaya başlar? Bunca zaman pazardan ucuz ve markasız ayakkabılar da giydim, onlarda bile bu kadar erken açıldığını görmedim. Gıcırdama sesini ne yaptıysam kesemedim. Nike Türkiye müşteri hizmetlerini aradığım zaman, 'Biz sadece Nike mağazasından satın alınan ürüne destek sağlıyoruz. Hangi bayiden aldıysanız orası ile iletişime geçin. Garantisiyle onlar ilgileniyor,' dediler. Antares AVM FLO mağazasını aradığımda ise, 'Biz sadece üretim hatasına karşı 6 ay garanti veriyoruz. Antares AVM'deki mağazaya elden teslim etmeniz gerekiyor,' cevabını aldım. Ankara'da değilim. Elden teslim edebileceğim başka bir mağaza yok yaşadığım yerde. 6 ayı da geçmiş zaten, alırken 1 yıl garantili diye satıyorlar. 5. giyinişte ayakkabının açılması ve sürekli gıcırdaması üretim hatası değil de nedir? Nike ile iletişime geçiyorum, başından savıyor. Mağaza ile iletişime geçiyorum, başından savıyor. Verdiğimiz para boşa gitti sanırım. Bir daha da kesinlikle uğramam bu markanın yakınlarına. Sadece ismi var, kalite namına bir şey yok. Başka markadan daha ucuza aldığım ayakkabılar var, 2 yıl oldu. En ufak bir sorunu yok.

Serkan
23 Kasım 2023 00:39
Yigit sonuçtan hiç memnun değil

Nike Ayakkabı Çaresizliğim Ve İlginç Yaklaşım

Yigit
22 Haziran 2024 20:24
Nike Ayakkabı Çaresizliğim Ve İlginç Yaklaşım
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Nike Ayakkabıda Bitmeyen Gıcırdama Sorunu Hayatımı Olumsuz Etkiliyor

Selçuk