New Life Besin Destek Ürünleri New Life Efa Liquid Balık Yağı 150 Ml - İfos Kaydı Yok.

22 Aralık 2023 09:49

Sifar firmasına ait New Life Efa Liquid Balık Yağı 150 ml ürününü satın aldım. Ürün ambalajı ve internet sitesinde, ürünlerin IFOS sertifikasyon firmasına kayıtlı olduğu ve parti numarası üzerinden ürünün içeriğine ulaşılabileceği belirtiliyor. IFOS sitesi üzerinden yaptığım sorgulamada, ürün üzerinde yazan parti numarasına ait bir kaydın olmadığı görülüyor. Firmanın başka parti numaraları kayıtlı ancak satın aldığım ürüne ait bir kayıt yok. Bu durum, etiket üzerinde yazan IFOS kaydı ve üretim parti numarasının, ürünün sahte veya kontrolsüz olduğu anlamına gelebilir.

Ürün parti no: 23319101, TETT: 12.2024
Sifar - New Life Efa firmasına telefon yolu ile ulaşılamıyor, e-posta gönderilemiyor. Aldığınız ürünün belki sahte olması riskiyle karşı karşıya kalıyorsunuz. Yetkililerden bu konuya bir açıklama yapmasını rica ediyoruz. Güvenerek aldığımız bu marka ürünün itibarını sarsan bir durum bu ve takviye edici gıda ürünü olduğu için insan sağlığı açısından önemli bir konu.
Lütfen marka değeri ve itibarınız için bu duruma bir açıklık getirin.

Riza
Riza
25 Aralık 2023 10:44

Firma bana bu partinin analiz sertifikasını gönderdi. Konuya yaklaşım ve hızlı dönüş yapması, firmanın güvenirliği açısından olumlu bir yaklaşım olup. Gönderdiği analiz sertifikası için teşekkür ederim. Firmadan sadece ifos sertifikasyon sitesine parti numarasına göre benim ve diğer tüketicilerin takibini yapabilmeleri için bu parti numarasının (23319101) kayıt işlemlerinin yapılmasını rica ederim.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Orzax İlaç Helal Sertifikalı Ürün Eksikliği Ve Belirsizlik

24 Ağustos 2024 14:39
Servis sonuçtan hiç memnun değil

Koruyucu Bandı Olmayan Ve Etkisiz Ürün, Hesap Dondurma Ve Müşteri Hizmetlerinden Yanıtsızlık Mağduriyeti

25 Ağustos 2025 12:08
koruyucu-bandi-olmayan-ve-etkisiz-urun-hesap-dondurma-ve-musteri-hizmetlerinden-yanitsizlik-magduriyeti-1.jpg

Nutraxin Ürün Orijinallik Sorgulama Sorunu

01 Eylül 2023 15:29
Selcan sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Sorunlu Ürünle Karşılaştım, Firma İlgisiz Kaldı Ve Mağduriyetim Giderilmedi

Selcan
04 Ekim 2025 13:26