Nevçarşı Avm AVM Otoparkında Yaşanan Sorunlar Ve Güvenlik Personelinin Tutumu

25 Aralık 2023 01:16

Merhaba, Üsküdar'daki Nev Çarşı AVM'de saat 22:30 ile 22:45 arasında otoparktan aracımı almaya çalıştığımda, dışarıdaki güvenlik bana yardımcı olup otoparka yönlendirirken, bina girişindeki güvenlik (English Home tarafındaki, Migros girişinde) 'Aracınızı alamazsınız, AVM 22:00'da kapanıyor, aracınız bu gece burada kalacak.' şeklinde laubali bir açıklama yaptı. Güvenlik personelinize lütfen eğitim verin. İletişim kurma şekillerini bilmeliler! Aracımı alamamak bir yana, binanın yerini değiştirebilirim. Eğer yetkisi yoksa, 'Hanımefendi, AVM 22:00'da kapanıyor ve otopark da kapalı. Size yardımcı olmak isterim ancak yetkim bu kadar. İsterseniz sizi müdürümle görüştürebilirim.' demeli. Bizi gördü, iki kız olduğumuz için muhtemelen yalvarmamızı bekliyordu. Mikrofondan diğer güvenlik 'Eşlik edin, araçlarını alabilirler.' diyor, ama bu beyefendi 'Alamazsınız.' diyor. Hangi yetkiyle böyle davranıyor anlamıyorum. Herkese bu laubali tavırla mı yaklaşıyorlar? Eğer AVM 22:00'da kapanıyorsa, sinemayı da geç saatlere kadar açık bırakmasınlar. AVM işlevini yerine getiremiyorsa ve Üsküdar'a yakışmayan bir izlenim bırakacaksa kapatılmalı. Böyle absürt bir durumla karşılaşmadım. 'Beyefendi, aracım hasta değil, bu gece burada kalamaz!' diyorum. Bu tür bilgisiz açıklamalar ve tutumlar gördükçe, eğitimin her yaşta şart olduğunu anlıyorum.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Mall Of İstanbul Kapandıktan Sonra Otoparkta Mahsur Kaldık, Kimse Yok!

13 Haziran 2024 13:10

02 Ağustos 2024 11:50
Cem sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 22:29
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Capitol AVM Otopark Görevlisinin Suç Teşkil Eden Davranışı

22 Eylül 2023 20:40