Sariye sonuçtan çok memnun

31 Mayıs 2024 07:11
Sariye'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetimle ilgili gösterdiğiniz destek için çok teşekkür ederim. İlgili firma gerekli düzeltmeyi yaptı. Param iade edildi. Şikayetimden vazgeçiyorum. İlanı kaldırabilirseniz sevinirim. Teşekkürlerimle. Sariye yılmaz”

Fırsat Bu Fırsat'tan Miobella Güzellik Merkezi adı altındaki işletmeden 4 kez kampanyalı hizmet satın aldım. 3 ünü sorunsuz kullandım. Aşağıda kodlarıyla birlikte belirttiğim 21 Martta satın aldığım paket Ramazan ayına denk geldiği ve 3. Paketten 4 seans daha alacağım olduğu için bayram sonrası işletme çalışanlarından h*** hanım kodun süresinin geçtiğini ve aktif hale getirmemi söyledi. Ben de fbf'den kodun yeniden aktif hale getirilmesini rica ettim. Bir önceki seansım devam ettiği halde, kullanmadığım 21 Mart tarihli paket sisteme girilmiş oldu. Bu arada n*** adında yeni bir çalışan randevularımı takip etmeye başladı. Bana Kalan randevularımla birlikte ems işlemini de yaptırırsam daha iyi sonuç alacağımı söyledi. 2 bin tl olarak anlaştık ancak ertesi günü internetten aynı paketi 1600 TL'ye alabileceğimi görünce onu satın aldım. "daha önce kullandığınız için alamazsınız" deyip hem onu hem de diğer paketin paketin ilk randevusunu iptal ettiler. Ben de o zaman parasını iade edin dedim. Ems işleminin parası iade edildi ama 21 martta satın aldığım 15 Seanslık zayıflama paketinin iki randevusunu deftere yazmış olmalarına rağmen kullandınız deyip para iadesi yapılmadı. Fbf'ye başvurdum. İşletme onay vermediği için iade yapamıyoruz diyor, Miobella Güzellik salonu da işlemi kullanmadığımı çok iyi bildiği halde, kullandınız diyor ve para iadesini onaylamıyor. 800 TL paramın iadesini talep ediyorum. 27 Aralık 2023 tarihinde satın aldığım fbf 04414555313 Numaralı kupon kodundaki hizmeti kullandım. 17 Ocak 2024 Tarihinde satın aldığım fbf 04429373837 Numaralı Kupon kodundaki hizmeti kullandım. 18 Şubat 2024 Tarihinde satın aldığım fbf 044452771606 Numaralı Kupon kodundaki hizmeti kullandım. 23 Mayıs 2024 Tarihinde satın aldığım fbf 0449 559 4337 Numaralı Kupon kodundaki işlemi iptal ettirdim, parası iade edildi. 21 Mart 2024 Tarihinde satın aldığım fbf 04467187927 Numaralı Kupon kodundaki 15 seanslık zayıflama paketini Ramazan ayına denk geldiği için kullanamadım. Ramazan sonrası süre aşımına uğradığı gerekçesiyle işletmenin talebi üzerine yine size mail atarak Aktif hale getirilmesini istedim. Aktif hale geldi ama bir önceki paketten devam eden seanslarım olduğu için sisteme girilmiş olmasına rağmen henüz kullanmamıştım. Bütün bu söylediklerimi randevularımı takip eden işletmenin eski çalışanı h***hanımdan da de teyit edebilirsiniz. İşinden olmaktan korkmazsa doğruları söyleyecektir.

04 Haziran 2024 21:00

Şikayet konusu çözüldü, iptal ettirdiğim paketle ilgili ödediğim parayı kartıma iade etmişler. Şikayetvar.com'a çok teşekkür ederim 🙏

11 Haziran 2024 11:58

Esmanur sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2025 20:40

24 Ekim 2024 17:23
Lazer Epilasyon Randevusu Ve Ücret İadesi Sorunu
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 10:36
İstanbul Clinic Seansımı Bana Parayla Satmak İstediler.

12 Eylül 2024 11:44
Yıldırım sonuçtan hiç memnun değil

Enza Güzellik Merkezleri Müşteri Memnuniyetsizliği Ve İade Sorunu

09 Mayıs 2024 17:20