Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Milyoneruniversitesi Yanıltmacası!

25 Ekim 2024 14:07

Instagram'da "Milyoner Üniversitesi" adında bir hesap üzerinden Amazon Associates programı hakkında yanıltıcı bir teklif aldım. Bana Amazon'da sıfır sermaye ile dolar kazanabileceğimi vaat ettiler. Programın bedelini ödedim, ancak aldığım hizmet son derece yetersiz ve profesyonellikten uzaktı. Kendilerini uyardığımda, sorunları çözmek yerine tekrar para talep ettiler.

Bu kişilerin tek amacı sizden para almak ve vaat ettikleri gibi kazanç elde etmenizi sağlamak değil.

27 Ekim 2024 16:18

Instagram'da "Milyoner Üniversitesi" adlı bir hesap aracılığıyla Amazon Associates programı hakkında yanıltıcı bir teklif aldım. Amazon'da sıfır sermaye ile dolar kazanabileceğim vaadinde bulundular. Program ücretini ödedim ancak aldığım hizmet son derece yetersizdi ve profesyonellikten uzaktı. Durumu kendilerine bildirdiğimde sorunları çözmek yerine tekrar ücret talep ettiler.

Yorumlar (6)

Güniz
Güniz

Şikayetçi oldunuz mu? Ben şikayette bulundum fakat hala geri dönüş olmadı kişiler Azerbaycan uyruklu sanırım eğer bir sonuç aldı iseniz ya da almak istiyorsanız birlikte şikayet davasını yürütebiliriz

Oyku

Peki o kadar para alıp size ne aktardılar. 13 tane yapay zeka programı verdiler mi? 1 yıl. Ayrıca ilk 450 dolar istiyorlar sonra sizden yine mi para istediler ve bu parayı ne için istediler

Oyku

Merhaba sorunu çözebildiniz mi acaba?

Maalesef cevap dahi vermediler.

Caner
Caner

Merhaba bir iade alabildiniz mi

Yapmadılar, tek amaçları paranızı elinizden almak

The sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Yapıldığı Halde Hizmet Sunulmadı Ve İade Taleplerim Cevapsız Kaldı

01 Eylül 2025 23:20
Alican sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 08:36