Can
31 Aralık 2023 10:28300

Bugün kahvemde kullanmak için bir adet "Manor milk 410g" isimli yoğunlaştırılmış süt ürününüzden açtım.

Konservenin içerisinden berrak renkli beyaz duru bir sıvı çıktığını görünce konservenin tamamını açtım ve sütün kesildiğini, yani peynire döndüğünü gördüm.

Son kullanma tarihinin bitimine daha 5 ay olan bir ürünün bu hale gelmiş olması şok edici. Elimde aynı tarihte gelmiş olan 4 konserve daha var ve salladığım zaman onlarda da bir sorun olduğu belli oluyor.

Sonuç olarak bozuk ürününüzle kahve keyfimi mahvettiğimiz için teşekkür ederim. Üretici firma şikayet var'ın listesinde görünmüyor ama araştırdığımda İzmir ödemiş'te süt ürünleri üretimi yapan milk town adlı firmaya ait bir ürün bu.http://www.milktown.com.tr/.

Barış
Barış
2 Şubat 2024 13:10

Merhaba yorumunuz için teşekkür ederiz, firma yetkilisi olduğumu belirtmek isterim. Belirttiğiniz şikayet ilk defa karşılaştığımız bir durum o yüzden bizim için büyük bir önem arz ediyor. Keşke şikayetinize konu olan kısmı da görsele ekleseydiniz, biz de doğrudan üretim birimi ile gerekli görüşmeyi saglardik. Bir de ürünü nasıl tedarik ettiğiniz bilgisini bizimle paylaşır mısınız? Çünkü iç pazarda satış noktamız mevcut değildir, ürünümüz tamamen ihraç edilen bir üründür. Bize gerekli dönüşü sağlarsanız gerçekten çok müteşekkir oluruz, biz de bu çerçeve bağlamında var ise bir eksiklik bunu tamamlayıp daha kaliteli ve daha dikkatli bir şekilde çay ve kahve vakitlerinizi daha lezzetli ve keyifli kılmaya devam etme gayesinde olacağız. Tekrardan teşekkür ederiz.

Bozuk Süt Satışı Ve İlgisiz Firma Yaklaşımı

Esra
8 Temmuz 2025 23:19898

08.07.2025 tarihinde saat 15:00 civarında satın aldığım sütü eve gelip pişirmek istediğimde süt kesildi. Yarım saat boyu...