Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Metrobahis'te Sürekli Kayıp Ve Hayal Kırıklığı

16 Ekim 2024 15:32

Metrobahis 6 ayda 500 bin tl kaybettirdi. Bu siteye kesinlikle 1 lira bile yatırmayın arkadaşlar. Metrobahis kesinlikle kazandırmıyor, ekran görüntülerinde görebilirsiniz. Oyunlara müdahale ediyorlar.
Uzun süredir Metrobahis'te oyun oynayan ve yatırım yapan biriyim. Aviator olsun, slot oyunları olsun, asla kazandırdığını görmedim. Sitede müdahale ettiklerinin kanıtı olarak şunu deneyebilirsiniz: İlk başta oyunlara para yatırmadan giriş yapın, hiç kasmayacak. Sonra para yatırıp sitede oyunları dolaşın, çok yavaşlayıp kasacak. Bu önceden yoktu, son 2 aydır aşırı derecede müdahale ediyorlar. Metrobahis'teki birçok oyunu oynadım, hiçbir slot oyunu 1x bile ödemiyor. Sorsak şans diyorlar. 😃 1 haftada 15 bin yatırdım, o zaman dedikleri bu hafta şanssız haftanız. Bu hafta 2 günde 11 bin yatırdım, 1x bile ödemediler. Dediler ki şanssız haftanız. Bu site hep kendine şanslı. O kazananların ID'lerini kesip paylaşıyorlar.

17 Ekim 2024 11:20 (Şikayetten 19 saat sonra)
17 Ekim 2024 14:23

Siz hiçbir şeyi çözemezsiniz siteniz aylardır her yüklemeyi kayıpla sonuçlandırıyor. Asla kazandırmıyor çok fazla müdahale ediyorsunuz. Sahtekarlıktan başka bir şey değil yaptığınız. Müşteri hizmetlerine yazdığımızda şanssız haftanız deyip duruyorsunuz. Aylarca hep şanssız hafta nedense hep şanslı olan sizsiniz.

21 Aralık 2024 01:06
metrobahiste-surekli-kayip-ve-hayal-kirikligi-3.jpg

Bakın diyorum size bu site kaybettirmekten başka bir şey yapmıyor diye :) 1 haftada 30 bin kaybettirdi farklı farklı oyunlarda neredeyse 50 kez spin satın aldım hiçbir spin 1x bile ödemiyor bir de şuna dikkat edin spin satın aralıkları 1 dakika bile değil. 25 saniyede 15 spin bitiyor ne çevrim yapıyor ne X atıyor normal spin alımı turbo spin gibi ilerliyor metrobahis hep dediğim gibi tam anlamıyla bakiye yüklediğiniz dakika saniye müdahale etmeye başlıyorlar. Bakın 1 haftada 20 kez yatırım yaptım belki ama hiçbirinde kazanç elde edemedim. Bu attığım ekran görüntüleri kaybettirdiğinin %1 i bile değil 6 ayda 1 milyon tl kaybettirdi sorsak hep şanssız haftanız şanssız haftanız deyip duruyorlar reziller

05 Temmuz 2024 11:26

05 Ekim 2023 13:07
Tima sonuçtan hiç memnun değil

Marsbahis Online Oyun Deneyimimdeki Hayal Kırıklığı!

21 Mayıs 2024 14:55

22 Kasım 2023 14:34