Mehmet Tatlı Kuaför Şube Deneyimim Ve Beklentilerim

17 Eylül 2024 17:25

Bugün saç kesimi için C****** şubesine gittim. İçeri girdiğimde beni H**** Bey karşıladı, kişi tercihim olup olmadığını sordu. İlk defa gittiğim bir yer olduğu için bilmiyorum dedim ve beni kendisi aldı. İstediğim saç kesimine dair en az 3-4 tane kendi fotoğrafımı gösterdim. Bakın, başka birinin modeli falan da değil. Kalın bir tutam aldı. Özellikle bunun kısa saç miktarımı yoksa dökülerek gelecek olan saç miktarı olup olmadığını sordum. 'Ben onu ayarlayacağım' gibi kendini över vari konuştu. Kafamı eğdim, bir baktım resmen düz kesmiş, şok oldum. Üstelik düzeltme şansı da yok, gitti yani. 'Ben sizden bunu mu istedim?' dediğimde ise yaptığı hatanın farkında olmasına rağmen 'Biraz alışmanız lazım, yüzünüze göre kestim, samimi söylüyorum yakıştı' falan dedi. Perçemi öne değil, yana fönleyecek acemilikte biriyle nasıl çalıştığınıza inanamıyorum. Bir de dalga geçer gibi 200₺ indirim yapılıyor. Yazık.

17 Eylül 2024 17:06

Allah aşkına şu perçem kesimine bakın

17 Eylül 2024 17:55 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Merhaba ne zaman isterseniz tekrar sizi davet edelim, başka bir arkadaşımız tekrar kontrol eder, yapılabilecek bir şey varsa sizi memnun etmek için yapar. Bizimle iletişime geçerseniz size memnuniyetle yardımcı olmak isteriz, telefonunuzu bekliyoruz. 🙏🏻

20 Eylül 2024 21:38

Teşekkür ederim. A*** bey ile iletişime geçtim. Şu an ne yazık ki düzeltme yapılamayacak kadar kısa. A** bey dilediğim zaman iletişime geçtiğimde yardımcı olacağını söyledi. En azından biraz uzadığında iletişime geçeceğim

20 Eylül 2024 21:56

Tabi ki Emine Hanım, lütfen istediğiniz zaman gelin, elimizden ne geliyorsa sizin için yapmaya hazırız. Tekrar özürlerimizi kabul edin lütfen inanın biz de çok üzüldük. Bir şans daha verirseniz çok seviniriz. Sevgi ve saygılarımızla.

05 Eylül 2024 01:31

Hüseyin Polat Kuaför Kuaför Salonu Deneyimi

15 Haziran 2024 19:12
Hüseyin Polat Kuaför Kuaför Salonu Deneyimi

06 Aralık 2024 23:44
Cadde Kuaför Saç Kesiminde Hayal Kırıklığı Ve Düğün Öncesi Stres!
Sevval sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 01:15