05 Eylül 2024 01:31

Nisan Kuaför'e akşamüstü saat 18.12'de kardeşimle saç kesimi için gittik. Bize fiyat olarak 200 TL demelerine rağmen, kasada ekstra fön çektikleri için para aldılar. Kardeşimin saçını neredeyse kesmedi bile. Benim saçım için perçem ve kat istedim. Hali hazırda güzel olan perçemin şeklini bozdu, asla şekil almıyor artık. Şimdi görsellere koyacağım; saçımı saçma sapan köre kestirdim, bir de üstüne para verdim. Saçımı keserken sanki 1 buçuk saat sıra beklememişim gibi hızlı hızlı, çeke çeke tarayarak kesmeye çalıştı. Saçlarımın dibine o kadar sıcak fön tuttu ki, üzerinden 8 saat geçti, neredeyse saç diplerim hala acıyor. Bu arada ne kardeşimin saçını istediği modele benzer kesti ne de benim saçımı istediğimiz modele benzer fön bile çekmedi. Adı Y****'tu galiba yapan kişinin; ne tavrı güzel ne yaptığı iş. Biz hem saatlerce sıra bekledik, zaten danışmada iyi yaklaşmadı. Orada işini tek güzel yapan kişi kahve yapan ablaydı.
Alt tarafı mesaj atıyorum diye saçımı yıkarken bana 'biz de eve gideceğiz, mesaj atma' gibi cümleler kurdu. Sanki işini yapmasını engelliyormuşum gibi. Yapamayacaklarını söyleselerdi ve gönderselerdi bunu da kabul edebilirdim ama kasada sanki onlardan başka kuaför hizmeti veren yer yokmuş gibi tavır takınmaları ve böyle bir saç kesimi ömrümde görmedim. Aldığınız para helal değil. İstediğim saç kesimi ve onun kestiği kesim ve fönü görsellere koydum. Bilmiş kuaförümüz, kesmeden önce bana 'ya düz kesim olur ya katlı kesim, kat keseceğim' diye söylemişti. Keşke bu cümlenin cehaletini anlayıp saçlarımı ona emanet etmeseydim.

Mehmet Tatlı Kuaför Şube Deneyimim Ve Beklentilerim

17 Eylül 2024 17:25
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin Polat Kuaför Salon Deneyimim Ve Yaşadığım Mağduriyet

26 Kasım 2023 17:10

ColorSalone - Öner Çelik Colorsalone Kuaför Mağduriyeti

26 Mayıs 2024 20:22
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 11:35