Medistanbul Hastanesi Vasatlığı - 2 Tüp Kanım Kayboldu

20 Nisan 2024 22:56

8 aylık hamileyim ve takipli doktorumun önerisiyle bugün saat 18:00 civarı sözde özel Medistanbul Hastanesi acile boğaz ve kulak ağrısı ile gittim. Önce nöbetçi doktor muayene etti (kendisi sanırım hastaydı, maskesiz ve eldivensizdi). Orta Kulak İltihabı olduğumu söyledi ve tahlil istedi. Vezneden girişimizi yaptık, onayı aldık. Hemşir kanımı almak için geldi ve iğneyi kolumun içinde hunharca gezdirdi. Tansiyonum düştü ve hayatımda ilk defa basit bir kan verme durumu korkunç bir hale dönüştü. Yarım tüp kan alınabildi ve tansiyonumun düzelmesi için yatırdılar. Sonrasında farklı bir hemşire kanımı aldı. Sonra ne oldu biliyor musunuz? Tüpler kayboldu. İki kolumu da delerek aldıkları 2 tüp kan kayboldu. Bir süre bekledik ancak bulacaklarını, bulduklarında e-nabız üzerinden sonuçları görebileceğimizi söylediler ve hastaneden ayrıldık. Saat şu an 22:20 ve biz hastaneyi arıyoruz kan sonucumuz için, kan sonucunun olmadığını söylüyorlar. Yetkili Z**** Bey ile görüştük ve kendisi sonsuz acemiliği ile "buradan çıktıktan sonra başka kuruma gitseydiniz" diyor. Tekrar ediyorum, 8 aylık hamileyim. Nasıl farklı kurum önerilir? Bu kadar büyük bir sorumsuzluk olamaz. Bir hastane acile giden 8 aylık bir hastayı nasıl bu kadar yok sayabilir? Ödeme alındı, işlem yapıldı ortada kan tüpleri yok. Başhekimin eski doktorum E**** K******* olduğunu öğrendim. E**** Bey ve böyle bir kurum asla yan yana olmamalı. Sağlık Bakanlığına şikayette bulunduk, farklı yollardan da konu özelinde hakkımı arayacağım. Bu kadar vasat bir özel hastane görmedim.

A Life Hospital Acil Serviste Deneyimsizlik ve İlgisizlik Mağduriyeti

19 Eylül 2025 13:00

Hastanede Doğum Sonrası Yaşanan Olumsuz Deneyim

31 Ekim 2024 12:26
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Laboratuvar Sonuçları İçin Geri Dönüş Yapılmıyor, Bilgilendirme Eksikliği Yaşadık

03 Ekim 2025 15:29
laboratuvar-sonuclari-icin-geri-donus-yapilmiyor-bilgilendirme-eksikligi-yasadik-1.jpg

Bebeğimi Rezil Ettiler A Life Hospital

14 Mart 2024 16:24