Medicana Çamlıca Hastanesi'nde Karmaşa Ve İlgisizlik

31 Aralık 2024 12:30

Medicana Çamlıca Hastanesi'ne bugün boyun ağrısı ile gittim, acile yönlendirdiler. Şikayetimi söyledim, fizik tedavi için 2. kata çıkın dediler. Çıktım, doktor baktı, kas gevşetici iğne yazdı, aşağı inin dediler. İndim, vezneye giriş yaptırın dediler. Veznede 40 dakika bekledim, sıram geldi. İçeriye geçebilirsiniz, buradan değil işlem dediler. Geçtim, kimliğimi alıp iğne yaptılar, kimliğimi istedim. Vezneye gidelim dedi. Danışman arkadaşla tekrar vezneye gittim, kimliğimi diğer arkadaşına verip tekrar sıraya girmemi söylediler. Girdim, danışmadaki kızlar o kadar vurdumduymaz, umursamaz ki kimliğimi almak için bile bir o kadar daha bekletildim. Saçma sapan bir kayıt ücret ödeme sistemleri var. 18 lira enjeksiyon için sıra bekleyip bir de para üstüm yok denildi. Üç kız çalışan veznede duruyor ama hiçbiri bir işi beceremeyip birbirlerine bakıp gülüşüyorlar. Tecrübesiz insanları koyup bizden ücret aldırıyorlar ve sürekli alt kat üst kat in çık yaptırıp hasta ile ilgilenmiyorlar.

31 Aralık 2024 12:53 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Gözde sonuçtan memnun değil

Gözde
18 Temmuz 2024 14:01

Zeynep
25 Ekim 2023 10:09
Nurdane sonuçtan hiç memnun değil

Nurdane
13 Şubat 2024 13:29
Yalçın sonuçtan memnun değil

Doktorun Kongrede Olmasına Rağmen Randevu Sisteminin Açık Olması Mağduriyet Yarattı

Yalçın
26 Mayıs 20:14
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
21 Temmuz 2024 12:02