Tarihi Geçmiş Ürünler Ve Destek Eksikliği

19 Kasım 2024 19:47

Maxpine firmasına aralık 2023 tarihinde Platinum üye olarak kaydedildim. 15 adet olmak üzere reishi ginseng kahve siparişi girildi son tüketim tarihine 6 ay kalan ürünler bana gönderildi. Ben ürünleri satmaya çalıştım. Ürünleri denettirdiğim kimse tadından memnun kalmadı. Bu yüzden ürünlerin hepsi elimde kaldı. En baştan üye olurken ekibimi kurmamda yardımcı olunacağı söylendi ama hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Üye yaptığım kişiden olan kazancın hesabıma yatması içinde benim tekrar üye bulmam gerektiğini söylediler. Üyelikten çıkmak istediğimde ürün iade süresi geçtiği için ürünleri iade de edemedim. Elimde şu an tarihi geçmiş 12 kutu ginseng kahve var ve benim zararımın karşılanmasını istiyorum. Ne ürünleri geri İade edebildim ne de tatlarından dolayı satışını yapabildim. Bu konuda yardımcı olunmasını istiyorum.

Yorumlar (5)

Murat
Murat

Geçen yıl bende üye olmuştum. Ekibimden üç kişi istifa etti. Bir yıldır ücretleri iade edilmedi. Ürünleri de yok ortada

Millionaires
Millionaires

Sizin o dediğiniz kahve yok satıyor resat altin gibi kiymetli mükemmel bir enerji ve bağışıklık kahvesi 40 yıllık güçlü ar-gesi olan piyasadaki komşum yapmış ben de yapayım urunu değil. Tarihi geçmiş olsun fark etmez hepsini sizden alabilirim lütfen ulaşın bana

Ayşegül
Ayşegül

Merhabalar çalıştığım firmanın harika kahveleri var enerji kahvesi stres kahvesi guarana vs bir çok çeşitlerimiz mevcut üstelik alışveriş yaparken bile para kazanıyoruz düşünürseniz detaylı bilgi için dönüş yapabilirsiniz

tarihi-gecmis-urunler-ve-destek-eksikligi-5.jpg
tarihi-gecmis-urunler-ve-destek-eksikligi-4.jpg
tarihi-gecmis-urunler-ve-destek-eksikligi-3.jpg
tarihi-gecmis-urunler-ve-destek-eksikligi-2.jpg
tarihi-gecmis-urunler-ve-destek-eksikligi-1.jpg
Ayşenur
Ayşenur

Geri dönüş aldınız mı işten memnun musunuz bende yeni konferansa katıldım önerir misiniz sizce nasıl

Gülnur

Geri dönüş almadım. Tüm gruplardan çıkarılmıştım daha öncesinde

Özgün sonuçtan hiç memnun değil

Herbalife İade Sürecinde Yaşanan Gecikmeler Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Özgün