Solmaz sonuçtan hiç memnun değil

Magnet Gelsin Sipariş Verdiğime Çok Pişmanım. Hatalı Ürün Gönderdiler Mağdur Oldum.

22 Şubat 2024 00:39

Instagram'daki Magnet isimli hesaptan oğlumun 2 yaş günü için 45 adet magnet siparişi verdim. Magnetlerin tasarımında doğum tarihi doğru yazılmıştı; ancak, elime ulaşan magnetlerde doğum tarihi yanlış yazılmıştı. Bu durumu fark edince hemen WhatsApp'tan doğum tarihinin hatalı olduğunu belirttim ve doğum gününe son iki gün kaldığı için kısa sürede hatalarını düzeltmelerini istedim. Ancak 'Sadece değişim yapıyoruz. Efendim, ürünler gelmeden yeni ürün göndermiyoruz.' şeklinde mantıksız bir yanıt aldım. Ürünleri iade edeceğim; onlara ulaşacak, onlar düzeltip tekrar göndermeleri durumunda doğum gününe yetişmeyecek. Bunu çok iyi bildikleri halde ısrarla ürünleri göndermeden yenisini gönderemeyeceklerini söylediler. Müşteri memnuniyetine önem veren bir satıcı, hatasını telafi ederek mağduriyeti giderme niyetinde olmalıdır. Ancak Magnetgelsin isimli satıcı, zamanın kısıtlı olduğunu bildikleri halde yardımcı olmak istemedi. Paralarını aldıktan sonra, kendi hataları yüzünden yaşadığım mağduriyeti önemsemediler. Müşteri memnuniyeti kesinlikle yok; en azından yardımcı olma nezaketinde bile bulunmadılar. Çok net bir tavırla 'Ürünleri iade etmeden yardımcı olamayız.' dediler. Magnetgelsin satıcısından sipariş verdiğim için hem çok pişmanım hem de mağdur oldum. Sipariş verecek olanlar için bu süreci ve müşteri memnuniyetinin olmadığını paylaşmak istedim. Kendi menfaatleri söz konusu olunca çok kibarlar; ürünlerin ücretini alana kadar kibarlar, sonrası hayal kırıklığı. Bir doğum tarihini doğru yazıp baskı işini beceremediler.

Siparişimde Yaşanan Sorunlar Ve Satış Sonrası İlgisizlik

24 Ekim 2025 12:58

20 Temmuz 2023 12:12
Emossofficiall (Instagram) Mağduriyeti
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Eksik Ve Kaba Satıcıdan Hakaret Gördüm

14 Ağustos 2025 10:53