Lufthansa Firmasına İs Başvurusu

27 Eylül 2024 19:35

26 Eylül 2024 günü Google üzerinden Lufthansa çağrı merkezi iş başvurusu yaptım (Başvuru yaptığım sitenin linki: https://cagrihizmetleri.net/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw0aS3BhA3EiwAKaD2ZYXc-R0ewUoGDwjjJLFxl_vzdijsIjiANFkyat-o2luZ5Qee-WuoVxoCcZoQAvD_BwE). Bu başvuru formunda adım, soyadım, doğum tarihim ve T.C. kimlik numaram yer alıyordu. Benim ıslak imzam olmadan banka hesabı açma, kredi, Paycell, şans oyunları, telefon faturası vs. bu tarz şeylerin yaşanması durumunda gerekli mercilere şikayette bulunacağımı çünkü bunların rızam dışı eylemler olduğunu belirtiyorum. Tekrar belirtiyorum, bu tarz eylemler için herhangi bir rızam ve bilgim yoktur.

profile profile

27 Eylül 2024 18:01

17 Eylül 2024 13:42

Evden Çalışma İlanı Sonrası Kimlik Bilgilerimin Kötüye Kullanılmasından Endişeliyim

07 Haziran 14:04
evden-calisma-ilani-sonrasi-kimlik-bilgilerimin-kotuye-kullanilmasindan-endiseliyim-3.jpg
evden-calisma-ilani-sonrasi-kimlik-bilgilerimin-kotuye-kullanilmasindan-endiseliyim-2.jpg
evden-calisma-ilani-sonrasi-kimlik-bilgilerimin-kotuye-kullanilmasindan-endiseliyim-1.jpg

05 Ekim 2024 16:02
Songül sonuçtan memnun değil