Cengiz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Lordbahis 30 Dakika Boyunca Kuponumu Onaylamadı

07 Eylül 2024 11:16

Yaptığım kupon tutmasına rağmen onaylanmadı. Yaklaşık 30 dakikadır kuponumun onaylanıp kazancımın yüklenmesini bekliyorum. Bu kadar uzun sürecek bir işlem yok.

Kupon onaylanmasında neden bu kadar uzun sürdü anlamıyorum kuponumu onaylayın artık. Hiç bu kadar bekletilmemiştim yani ne oldu bu siteye anlam veremiyorum artık.

Eda sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Vaycasino Kazanan Kuponumun Onaylanması Çok Uzun Sürdü

04 Temmuz 2025 15:25
Adem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

08 Aralık 2024 12:45
"Kuponum onaylandı. Teşekkür ederim."
Osman sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Osman
15 Kasım 2024 21:29
Tuğba sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

23 Mayıs 2025 16:01
Serhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Serhan
02 Ekim 2024 13:52
"Teşekkürler. Sorun giderildi. Ali beye teşekkür ederim."