Kültür Sanat Akademi Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları

Kültür Sanat Akademi Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları
02 Aralık 2024 16:29

Kültür Sanat Akademi, piyano yapımı için 6.600 TL paramı alıp beni sürekli oyalıyor. Merhabalar, ismim Gözdenur. Daha önceden de burası hakkında şikayette bulunmuştum. Beni geri arayıp Kasım ayının ilk haftası çekim yapılacak dendi ama dönüş sağlanmadı. Israrla arıyorum fakat ne C***** Hanım ne de ajans kesinlikle telefonları açmıyor, mesajlara cevap vermiyor. Kültür Sanat Akademi (oyunculuk için parası alınıp mağdur olan başka birileri de varsa lütfen bana ulaşsın) toplu şikayette bulunalım. Avukatımla görüştüm, ne kadar çok mağdur bulursak işimiz o kadar kolaylaşır dediler. Tek mağdur ben değilim, 5-6 mağdur daha var görüştüğüm. Size de 'Seçildiniz, dizi filmde oynamaya hak kazandınız' deyip belge çıkarmamız lazım diyerek 6.600 TL ödemeniz gerekiyor dediler. Böyle bir belge çıkmadı, sadece para aldılar ve hiçbir şekilde ne set ne de başka bir şey görmeyip sizi de sürekli oyaladılarsa lütfen bana ulaşın. 1 yıl oldu, beni sürekli oyaladılar. Paramı alıp telefonlarıma şu an bakmıyorlar. Tarih verip erteliyorlar, şu an ulaşamıyorum. Aynı mağduriyeti kimse yaşasın istemem. Numaram bu, buradan ulaşabilirsiniz: 0532*****79 50.

Yorumlar (5)

Orhan
Orhan

Merhaba. Aynı durumdan muzdaribim. Nasıl ulaşabilirim size? Paranızı geri alabildiniz mi bari?

Caglacn01 ins ulaşabilirsiniz

Ahmet

Efendim banada haksız kazanç sağlayarak ve benden 14.5 milyar para isteyip beni İzmir 7. İcra dairesine mahkeme açmışlar benimle iletişime geçerseniz elimde bunlar karşı çok delil var dolandırdıklarına dahil

Sibel
Sibel

Size nasıl ulaşabilirim

Metin
Metin

Yavuzmet7 Instagram'dan ekler misiniz. Bana ulaşın, bende dava açmak istiyorum. Elimde sadece tüketici haklarından haklı çıktığıma dair bir belge var. Parmak geri alamadım. Yaslardan da korkmuyorlar.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2025 04:54

Verilen Sözler Tutulmadı, 19 Aydır Oyalandım

20 Haziran 2025 13:59
Verilen Sözler Tutulmadı, 19 Aydır Oyalandım
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kültür Sanat Akademi (İzmir) Pişmanlığı

15 Şubat 2025 21:46