02 Kasım 2023 13:08

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde öğrenciyim. Uluşehir Kız Yurdu'nda kalıyorum (b blok). 1 ay önce lavabomuz düştü, arıza defterine yazdık. 1 hafta hiç gelen olmadı, memurlara gidip lavabomuz düştü, ellerimizi yıkayamıyoruz, ne zaman yapılacak dedik. Bize banyoda yıkayın o zaman dendi, ki sadece bizim lavabomuz düşmemiş, yurtta onlarca düşen lavabo var. Duş başlığımız kırık, banyomuzdan su akıyor dışarı ve memurlar bu sorunları takmıyor, umursamıyorlar.

Eleman eksikliğimiz var deniyor. Yurtta bir adam, sanıyorum ki usta, akşam saati telefonda gülerek, ağzında sakızla konuşuyor. Bu kız yurdunda hiç hoş bir şey değil, yakasında hiçbir kart yok, kim olduğu belli değil. Ranzalı yatak (5. Yatak) boyamaya geliniyor. Ranzayı boyadıkları zaman bütün sorunlarımız çözüldü, gerçekten biz boyardık, zahmet oldu. Size yurdumuzda sadece arıza sorunu yok, yemeklerin içinden kurt, saç, kıl, böcek, her şey çıkıyor.

Yemekler midemizi bozuyor, onlarca kişi bu sorunları CİMER'e şikayet ediyor. Her gün asla ama asla bir sonuç yok, illa birimizin yemeklerden zehirlenip ölmesi mi lazım, isyan mı çıkaralım, ne yapalım?

Bu şikayetlerde zaten müdüre düşüyormuş, halimizi görüyorsan bir şey yap, gerçekten sabrımız kalmadı. Yurtta hiçbir şey yolunda gitmiyor, hepimiz yemekhaneden aç dönüyoruz, interneti geçtim, telefonlarımız bile çekmiyor. Biz bu 570 TL'yi nereye ödüyoruz? Saygınlığımı bozmak istemiyorum ama isyan çıkartacağım artık.

Bazı şeylerin çözüme kavuşması için illaki birbirimizin kalbini mi kıralım? Paramız olsa gideriz evde kalırız, biz burda yaşamak zorundayız, ama bu şartlar altında yaşamak zorunda değiliz. Siz görevinizi en güzel bir şekilde yapmak zorundasınız. Gereğinin acilen yapılmasını arz ederim.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Gülbahar Hatun Yurt Müdürlüğü (Kız Öğrenci) Yaşanan Sorunlar

12 Ocak 2024 14:55
Gülbahar Hatun Yurt Müdürlüğü (Kız Öğrenci) Yaşanan Sorunlar

15 Kasım 2023 18:29
Kredi ve Yurtlar Kurumu Uluşehir Kız Yurdu Kurtlu Yemekler

KYK İzmir Kız Yurdunda Hijyen Eksikliği Arızalar Ve İlgisizlik Öğrencileri Mağdur Ediyor

02 Ekim 00:48
kyk-izmir-kiz-yurdunda-hijyen-eksikligi-arizalar-ve-ilgisizlik-ogrencileri-magdur-ediyor-1.jpg

Yurt Koşulları Öğrenciler İçin Sağlıksız Ve Güvensiz

19 Haziran 15:25