Koşuyolu Huzurevi Acil Denetlenmeli!

06 Haziran 2023 13:37

16.03.2023 tarihinde eşim kalp ameliyatı olacağı için yatalak olan babamı geçici süreliğine Pendik Koşuyolu Özel Yaşlı Bakım Evi'ne yatırdım Çünkü eşimle izolasyonda olacaktım bir ay ( eşim açık kalp ameliyatı oldu çift kapağı değişti ) babamı annem tek basına pozisyonunu değiştiremez altını değiştiremezdi yatak yaraları oluşurdu babamı haftalık ziyarete gidiyordum son ikinci gittiğimde 27.03.2023 tarihinde odası buz gibiydi baba dedim seni önümüzdeki ay alacağım eşimi de 30.03.2023'te hastaneye yatırdılar 31.03.2023 tarihinde operasyonu gerçekleşti bu koşuşturma da da üç çocuğa bakıyorum aynı zamanda gece vardiyası özel bir hastanede çalışıyorum 06.04.2023 tarihinde refakatçi olarak kaldığım esimin yanından çocuklarımı özlediğim için eve geçiyorum daha eve varmadan babamı aramak istedim bakım evini aradım biz de sizi arayacaktık dediler. Buyurun dedim babanız fenalaştı doktor çağırdık ki çağırmışlar ama zaten hasta olmasına sebep onlar o şekilde bağışıklığı düşük bir adamı üst tarafı sadece atlet petekler kapalı TV kapalı kendileri müdürü sekreteri bakıcısı hırkayla gezerken benim babam çıplak ve hareketsizdi bir de üstüne üslük sıcak diye kapattık dediler ve benim tek lafım madem sıcaksa siz neden hırkayla geziyorsunuz benim hareketsiz babam çıplak büyük bir ızdırapla babamı oradan almak istedik hemen aksam olmadan hastane ayarlamaya çalıştım özel ambulansla aldırdım babamı çünkü belli pnömoni olmuştu Haydarpaşa numune hastanesine kaldırdık akciğer bt de pnömoni çıktı akciğer kanseri bir adamın olması gereken en son hastalık 07/04/2023 sabahı da babam hakkın rahmetine kavuştu.
Şimdi sizlerden ricam ne olur o kurumu acil denetlemenizdir.
Ben eşim hastanede yatarken babamı kaybetmenin acısıyla bir kez daha sarsıldım bu olay başka insanların basına da gelmesin zaten hijyen koşulları taşımayan eksik personelle çalışmaya çalışan iki kapısı var biri asansörle biri de arkadan köpeklerin bağlı olduğu yerden giriş maalesef ki merdiven altı arkadan önden gayet güzel sahibi sanırım yabancı e***adlı birisi, b****hanım var müdür sanırım.

19 Eylül 2023 12:18
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

İlgi Evi Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi Şikayet Ve Hukuki Mücadele Başlangıcı

09 Temmuz 2023 16:20

New Baltürk Hotel İzmit Bir Daha Asla

04 Ekim 2024 23:05
Semra sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 21:33