Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Köfteci Yusuf / Küçükbakkalköy Şb...

11 Aralık 2023 14:05

9 Aralık cumartesi akşamı 21:01 de Trendyol dan sipariş verdim. Köfteci Yusuf Küçükbakkalköy şubesine 1 adet köfte patates menü 1 adet tekli hamburger menü. Ve 2 adet içli köfte. Köfte menüm de sadece çorba kasesinde köfte vardı. Yanında ekmek. Servis patates kızartması. Vs. Peçete bile yoktu. 2 adet içli köftem ikisi de buz gibiydi. Isırıp geri çıkarıp çöpe attım. Siparişlerim eksik ve soğuktu. Ödememi geri iade istedim Trendyol çok ta ilgilenmedi. İlk defa sipariş vermiyorum ve ilk defa da Köfteci Yusuf tan yemek yemiyorum Bu kadar ilgisiz, alakasız, ve kötü bir servis şimdiye dek görmedim Köfteci Yusuf Küçükbakkalköy Şubesinden sipariş verirken. İyi düşü nün

Uğur
11 Aralık 2023 15:52

Trendyol 250 TL lik siparişim için. Bana 21 TL geri iade yapmışlar. Ama anlatamıyorum. Bedava yenmiyor parasını önden ödüyoruz. Ve düzgün bir servis istiyoruz eksik olmadan Eşimin ve Benim akşam yemeğimiz mundar olmuş. Bana verilen cevap. Tuzu biberi oldu. Trendyol da bu konuda alakasız ve ilgisiz. Güven sarsılıyor. Her şey ödemeyi yapana kadar. Sonrası kimsenin umurunda değil. Eksik malzeme var mı. Soğuk malzeme var mı. Kontrol eden yok ne güzel dünya. Parayı öde, şansına ne gelirse yersin

Gül sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 19:31

22 Ocak 2024 21:29