21 Kasım 2024 08:37

Kiralabunu.com üzerinden 10 aydır joystick kiraladım. İlk başta bir aylık kiraladım ve 185 TL ödedim. Daha sonra kampanya nedeniyle 3 ay üzeri kiralamada 105 TL olarak uzatmak istedim. Ancak benden yine 185 TL kestiler. Durumu belirttim ve 105 TL'de anlaştık. İlk kullanımda kumandanın çok sert olduğunu fark ettim ve uzun süre kullanamadım. Şehir dışında olduğum için joysticki kullanmadım. 10 ay sonra iade etmek istedim ve gönderdim. Bana ana kumandanın hasarlı olduğunu, servise göndereceklerini ve masrafları benden tahsil edeceklerini söylediler. Ayrıca kiralama ücretini almaya devam edeceklerini belirttiler. Bu sorunu fark etmek benim sorumluluğummuş! Daha önce joystick kullanmadığım için ana kumandanın sert olmasının teknik bir problem olduğunu nasıl bilebilirim? Bana başından beri bozuk joystick göndermişler ve bilgisizliğimden faydalanarak bunun bedelini benden tahsil ediyorlar. Hakkımı tüketici hakem heyetinde ve gerekirse mahkemede arayacağım. Ürün iki haftadır ellerinde ve bilerek süreyi uzatıyorlar. Her ödeme yöntemi için 1 TL tahsil edip iadesini yapmıyorlar. Bu miktar benim için önemli değil ama bunu bin kişiden tahsil ettiklerini düşününce yorumu size bırakıyorum.

Hatice sonuçtan memnun

20 Eylül 2023 10:11
"Geçen ayları düzeltilmesi yapıldı ve para iadesi yapıldı. Teşekkür ederim."
Kiralabunu.com Fazla Ücret Alınması
Kiralabunu.com Fazla Ücret Alınması
Meltem sonuçtan çok memnun

17 Eylül 2023 12:46
"Firmadan Elif Hanıma çok teşekkür ederim. Süreçle ilgilendi ve çok kibar bir dille sorunumu halletti. Bu teşekkür mesajımın büyük bir kısmını Elif hanım sağladı. Firmaya karşı daha güven duydum ve şimdi tekrar kiralama yapmak istediğim ürünlere bakıyorum :) Teşekkür ederim sorunum halledildi."

Kiralabunu.com İade Talebime Cevap Vermeyerek 2. Kez Ücret Çekti

16 Eylül 2024 12:17
Kiralabunu.com İade Talebime Cevap Vermeyerek 2. Kez Ücret Çekti
Gözde sonuçtan memnun

19 Aralık 2023 14:56
"Her ne kadar belli bir süre vaktimden çalınıp bazı pürüzler ile uğraşmak zorunda kalsam da günün sonunda süreci çok uzatmadan problemi çözdükleri için teşekkür ederim."
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Kiralabunu.com Ürünlerin Kontrolünü Yapmıyor, Bozuk Ürün Gönderiyor.

06 Aralık 2023 12:29