03 Haziran 2024 18:17

Kervan Nakliyat Kartal firması ile 3+1 ev taşıma anlaşması yaptık 03.06.2024 günü sabah erkenden gelip taşımaya başladılar asansörlü taşımaya anlaştık gardrobun kapaklarını ve yan dikmesini asansörden inerken düşürüp kırdılar Allah'tan kimsenin üstüne düşmedi. Yeni evde 65inç LG Smart LED TV'yi paketten çıkarınca kırık olduğunu fark ettik bizi suçlamaya kalktılar saçmaladıklarını fark ettiklerinde yine sonra gelip anlaşmaya çalıştılar iş bitimde her yer darmadağın anlaşıldığı gibi her şey yerine koyulma değil ana eşyalar yerine koyulup gerisi darmadağın bırakıldı. TV'yi yaptırmayı kabul ettiler fakat yetkili servisten değil normal tamirciden yan sanayi parça ile kabul etmeyince yine bizi suçlar gibi konuşup bir de yemin istediler. Ki elimizde Allah'tan resimleri mevcut olduğu için delili vardı gösterince bu sefer olabilir belki ayağımız çarpmıştır belki söyle böyle olmuştura döndü. Anlaşılan rakam İ*** bey ile 30.000TL bize şu an ki zararları 31.000TL'yi geçiyor. TV yapımında yetkili servisi kabul etmeyip sigorta şirketi yetkili serviste yaptırırsa tamam haricinde kabul etmem diyorlar. Yetkili servis panel Türkiye'de yok yapım aşaması gelmesiyle birlikte 10 ila 45 gün arası diyor. Bunlara rağmen üstüne bir de para istiyorlar. Eğer anlaşma sağlanamaz ise zarar ve yapım aşamaları uğraşma eziyet süreci tamamen bize ait. Ama içlerinde çok efendi 3 kişi var biri enişteleri biri küçük oğlu diğeri genç usta onlara lafımız yok çalışmalarıyla efendilikleriyle 3'ü de iyi insanlar ve işlerini iyi yapıyorlar.

İsmail
İsmail

Merhaba Mehtap Hanım; Öncelikle yaşadığınız durumda eksik ve hatalı olduğunuz durumlar söz konusu olup, firmamız taşınma ücretinin tamamını almadan oradan ayrılmış olup, bu yaşadığınız durumdan dolayı herhangi bir bedel almamayı kabul etmiştir. Nakliye sırasında Televizyon ürünü bizim ekibimiz tarafından sarılmamış olup, müşteri tarafından sarılmıştır. Bu yüzden Televizyonunuzda yaşadığınız sorun firmamızı kesinlikle ilgilendirmemektedir. Dolaplarınız taşıma esnasında asansörden düştüğünden dolayı bizde bu durumu kabul etmekteyiz ve 2500 TL masrafı cebimizden karşılayarak sizin kendi mobilyacınız tamiratını gerçekleştirmektedir. Ancak siz ne mobilya tarafında ne de diğer taraftaki durumların hiç birini kabul etmemektesiniz. Hem 30 bin + KDV ödemeyi almamayı kabul edip, hem de bu durumları sizlere izah ettiğimiz halde suçlu firma biz olmaktayız. Bu durum kabul edilebilir bir durum değildir. Söz konusu durumu hukuki olarak firmamız yürütecektir. Bundan sonraki süreci Adli makamlar belirleyecektir.

Mehtap
Mehtap

İsmail bey kendinizce yorum yapmışsınız ama yazdıklarım ne ise odur. Hala iftira atmaya çalışıyorsunuz sizle olan görüşme detayı tüm görsel ve videolar haricen kendi el yazınızla yazıp imzalayıp verdiğiniz zarar beyanı hepsi bugün eşim tarafından yetkili makamlara teslim edildi. Bundan sonrası adli süreçte belirlenecektir. Ayrıca sigorta karşılayacak diye yetkili servis dışında neden yaptırmaya çalıştınız? Kendinizi aklama çabanızın benim için burda bir hükmü yoktur. Siz evimize geldiğinizde TV'yi sorunsuz gördünüz 30.000TLye anlaşıldı KDV'den bahsetmediniz ağzınızdan artı KDV diye bir şey çıkmadı hatta asansör ekstra para ama 30.000TLnin içinde olarak anlaşıldı. Kendinizce fatura kesip alacağım var diye işlem yapmışsınız fakat olanlardan sonra sizin bize zararınız çokça üzerindedir bunu sizde biliyorsunuz zararı karşılamadığınız gibi bir de paramı istiyorsunuz. Bundan sonra hiçbir şekilde ne bu platformdan ne başka bir yerden telefonla dahi iletişime geçmeyiniz hukuki süreçte görüşülür.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 12:28

31 Temmuz 2023 16:21