Kaşifoğlu Baklava Şikayeti

10 Aralık 2024 19:15

Hunat hatun mahallesinde bulunan kaşifoğlu baklavadan 08/12/2024 tarihinde aldığım baklavanın tadı kötüydü. Yenecek gibi değildi kutusunu açtığım anda bile kötü bir yağ kokusu geldi tadı çok acıydı. Şubeye iade için ürünlerini götürdüğümde bile müşterilerini yalanlayıcı bir konuşma tarzları vardı. Bir dilim baklavayı 2 kişi zor yemelerine rağmen çok güzel dediler. Dışarıdan bir insana tattırın dediğimde bile oralı olmadılar çünkü ürünlerinin tadının kötü olduğunu bildikleri için cesaret edemediler.

Kredi kartımla ben ödeme yaptığım halde kardeşimle beraber gitmiştik ürünü almaya siz değil beyefendi ödeme yapmıştı diye beni yalancı durumuna düşürdüler. İşlem hareketlerimi gösterdiğimde inandılar ve ben kimseyi inandırmak zorunda değilim. Bende gıda sektöründe çalışan biriyim hiçbir müşteriyi bu kadar yalancı durumuna düşürüp insanları mağdur etmedim ortada. Bir memnuniyetsizlik varsa bunu insanların onurunu zedeleyecek şekilde değil de zor duruma düşürmeyecek şekilde mağduriyeti giderilmeli işletmeyi yaptıkları davranıştan ötürü kınıyorum.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Baklevo-a Baklavadan Yabancı Madde Çıktı İadesini Kabul Etmedi

21 Ekim 2025 13:09
Baklevo-a Baklavadan Yabancı Madde Çıktı İadesini Kabul Etmedi
baklevo-a-baklavadan-yabanci-madde-cikti-iadesini-kabul-etmedi-3.jpg
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 19:20

Bayramda Bayat Baklava Ve İlgisiz Hizmetle Hayal Kırıklığı

10 Haziran 2025 16:32

30 Temmuz 2023 13:38
Onur sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 17:19