Betül sonuçtan hiç memnun değil

Karya International Londra Yaz Okulu Vize Reddi

03 Temmuz 2023 17:50

Çocukların yaz okulu için Kayra danışmanlığa başvurduk. Arkadaş yönlendirmesiyle okul ayarlama süreçleriyle ilgili hiçbir sıkıntı yoktu. Uğraştılar karşılıklı işlerimizi hallettik ama iş vizeye gelince kendi vize bölümlerine yönlendirdiler ve vize bölümünün ilgisizliği hiçbir belgeyi kontrol etmemesi eksik bilgilendirmesi eksik evrak alması sayesinde İngiltere'den vize reddi yedik İngiltere vizesi detaylı incelendiği halde biz ilk kez aldığımız için bilmiyorduk. Götürdüğüm 90 sayfa belgeye hiç bakılmadı.

Kamera kayıtlarına bakarlarsa incelemeyecek misiniz dediğim halde biz görünce anlıyoruz dediler. Eşim şahsi hesaplarını şimdi getiriyor. Yolda dedim gerek yok şirket yeter deyip yoldan çevirdiler. Yüklü para yatırmamıza gerek olmadığını ek gelir belgesiyle rahatça alabileceğimizi söylediler. Randevuya giderken arayıp eski pasaport fotokopilerini kaybettiklerini söylediler.

Şu an randevuya gidiyorum eve dönemem dediğimde aaa bugün muydu randevunuz denildi🤦🏻‍♀️. Sonradan vize bölümü biz hepsini söylemiştik diye bir de beni yalancı çıkardılar oysaki eğer kamera kayıtları varsa hepsi orada görünür arkadaşımın oğluna da eksik belge koyarak birincide red almasına sebep oldular.

Üstüne 3-4 vize danışmanlıkla görüştüm hepsi firma hatası bunları söylemeleri uyarmaları lazımdı biz ikişer kez kontrol ediyoruz. Danışanlarımıza denildi.

profile profile
10 Temmuz 2023 14:28 (Şikayetten 6 gün sonra)
Betül
Betül
11 Temmuz 2023 00:58

Yazdıklarınızın hiçbirisi benim şikayetime cevap değildir gelir belgesi az bulunmadı eşimin parasının yatıp yatmadığından emin olmadıklarını söylediler red mektubunu tls yede başka vize kurumunada okuttuk çünkü siz eşimin bu gelirlerin yattığı şahsi hesabının dökümünü koymasına gerek olmadığını söyleyip eşimi yoldan çevirdiniz başka sebeplerle bile okula gidemeyen arkadaşlarımın okul iadeleri yapıldı 2 aydır 160 pound için yazışma yaptığınızı söylüyorsunuz vize reddi bir numaralı sebeptir oteli artık ayarlamam gerektiğini de yine sizin çalışanınız söylemişti sürekli hatta kalmadı yer kalmadı acele edin yoksa ev bulalım vize zaten kesin çıkar diye bana red ten sonra okulu ağustosa erteleyelim o arada yüklü miktarda satış yaptığınızı gösterin gibi yapılamıycak çözümler sunulduğu için o an ki şokla umudumu kaybedip iptal ettirdim oysa ki çok kolay şekilde çözülebiliyormuş siz kabul etmiyorsunuz ama tamamen sizin vize bölümünüzün hatasıydı eksik belge eksik bilgilendirme kontrol etmeme umursamama daha dün diğer arkadaşım sorun yaşadı neyse onu da kendisi yazar zaten ben uzatmak istemiyorum herkesin fikri olsun tedbirli davransınlar istiyorum

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvurusunda Hayal Kırıklığı ve Mağduriyet

03 Ekim 2024 10:24

Montefuture Career Counseling Almanya Paketi

02 Mayıs 2024 19:23
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Ozman Eğitim Aupair Danışmanlık Şirketi Yanıltıldık

01 Ağustos 2023 17:27
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Canstudy Eksik Bilgilendirmeyle Mağdur Edildim!

Tuğçe
15 Haziran 2025 16:13