Salih sonuçtan hiç memnun değil

Karayolları 131. Şube Asfalttaki Sorun

24 Mart 2024 16:25

Karayolları 131. Şube siniri sorumluluğundaki Sütleğen-Çamlıova-Belpınar-İkizce-Bezirgan-Sarıbelen-Kalkan güzergahındaki kaplama mıcırlı yolda sathi kaplamadaki asfalt sıyrılması nedeniyle araçlarımızın bu bozukluktan dolayı yürüyen aksam, lastik, cam zararı, trafik için tehlikemiz olmaktadır. Bu yolda karayolları araçları sadece kamyon süpürge ile arada süpürme yapmaktadır. Fakat bu işlem sadece yoldaki çakılı temizlemekten ileri gidememektedir. Acilen gerekli sağlam bir kaplamanın yapılması araç sürücüleri için, trafiğin tehlikeye girmemesi acısından ivedilikle gerekmektedir. İlgililerin bu mesajı önemsemesine dikkat çekmek istiyorum. Gerekli resim ve videolarımı da mesajın devamına ekliyorum. Saygılarımla arz ederim.

16 Nisan 2024 23:02

Karayolları 136. Şube sorumluluğundaki (Kalkan-Saribelen-Bezirgan-İkizce-Çamlıova-Sütleğen) yolundaki kaplama sıyrılması sorununun giderilmemesi nedeniyle biz sürücülerin bu yoldaki kaplamanın düzeltilmesini ve yeni bir kaplama ya da sıcak asfalt ile düzgün bir şekilde bu bozukluğun giderilmesini yetkililerden rica ediyoruz. Gerekli videoları da yazımın sonuna ekliyorum. Bilgilerinize arz ederim.

28 Ocak 2024 21:06

14 Temmuz 2024 19:14

04 Kasım 2023 22:34

Karayolları Genel Müdürlüğü Hatay E5 Karayolundaki Tehlikeli Yol Sorunları Acil Çözüm Bekliyor

26 Ekim 2025 13:40