Kamu Sertifikasyon Merkezi (Kamu SM) Gelemeyen Malı Mühür, Asla Ulaşılamayan AGT Kurye

15 Ağustos 2024 23:29669
Selman'ın Teşekkür Mesajı
Kamu sm'ye sonsuz teşekkürler. 20 günlük çileli bekleyişimizde artık buraya yazmaktan başka çaremiz kalmamıştı. Akşam yazdım sabah 9 da telefonla arayıp hemen ilgileneceklerini söylediler. Ve aynı gün içinde 20 gündür gelmeyen kargo teslim edildi. Sorumsuz AGT Kurye firması ve çalışanları dışındaki tüm herkese teşekkür ediyorum.

20 gün önce yola çıkan, 15 gün önce dağıtım merkezine gelen malı mühürümüz, 10 gündür de dağıtımda görünüyor, Ben hayatımda bu kadar saçma bir kargo kurye firması görmedim. Neden böyle problemli herkesin şikayetçi olduğu AGT Kurye ile çalışıyorsunuz anlamak mümkün değil. Neden şikayetleri dikkate almıyorsunuz? Ne telefonla ulaşılıyor, ne mesajlara dönüş var. Ortalıkta malı mühür de yok. Kaldık böyle.

16 Ağustos 2024 09:31 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Selman Bey, Gönderinizin takibini sağlamaktayız, teslimatınız en kısa süre içerisinde gerçekleştirilecektir. Her türlü soru ve önerileriniz için bize ulaşabilirsiniz.

Selman
18 Ağustos 2024 23:21

Kamu Sertifikasyon Merkezi (Kamu SM) Malı Mühür Teslim Edilmiyor! Fatura Kesemiyoruz! Acil Yardım Lütfen!

18 Temmuz 2023 10:151.214

"Merhaba, şikayetimle ilgilenen, telefonla arayıp bilgi veren Kamu SM-Tübitak yetkilisi kimse hem kendisine teşekkür ediyorum, hem de Şikayetvar'a da ayrıca acil mesajımı yayınlayıp çözüme katkı sunduğu için teşekkür ederim. Biraz önce teslim edildi. Saygılarımla"

1 Destek

Siparişim Nerede: Mühür Kargoda Kayboldu

23 Ocak 2025 14:141.482

Malı mühür siparişimi 31 Aralıkta geçtim. Sipariş verirken max 2-3 gün içinde hazırlanıp kargoya verilir denildi. 14 gün...

Kamu Sertifikasyon Merkezi (Kamu SM) AGT Kurye Hayalet Kurye Gibi Ses Yok, Cevap Yok, Tık Yok!

26 Temmuz 2024 17:04678

13.07.2024 tarihinde AGT Kurye'ye verilen malı mühür 2haftadır halen teslim edilemedi. Ulaşmaya çalıştığımızda kesinlikl...

AGT Kargo Teslimat Sorunu: Malı Mühürümüzün Gecikmesi

17 Ocak 2025 09:461.261

26 Aralıkta başvurusunda bulunduğum malı mühürüm 4 Ocak tarihinde üretilip AGT Kargoya verilmiş olmasına rağmen teslimat...

Kamusm Kurumunun Çalıştığı Kurye Firması Kargomuzu Teslim Etmiyor!

12 Aralık 2023 16:101.933

Kamu SM kurumundan 28 Kasım'da bir malı mühür talebimiz oldu. 29 Kasım'da paketiniz AGT Kurye adlı bir firmaya teslim ed...