Orçin sonuçtan çok memnun

İzmir Liman Başkanlığı İletişim Problemi

İzmir Liman Başkanlığı İletişim Problemi
16 Nisan 2024 12:33
Orçin'in Teşekkür Mesajı
“Sistemdeki problemden dolayı olmamış arayıp bilgilendirdikleri ve hizmetim sisteme işlendiği için teşekkürler”

Telefonlara hiçbir şekilde cevap verilmiyor; üstelik geri dönüş de sağlanmıyor. Herhangi bir bilgi alabilmek için İzmir Liman Başkanlığı'na bağlı olmama rağmen, İstanbul Liman Başkanlığı'ndan bilgi alabiliyorum. Ancak onlar da İzmir Liman Başkanlığı'na bağlı olduğum için hakkımda herhangi bir işlem yapamıyor, sadece bilgilendirme yapabiliyorlar. İzmir Liman Başkanlığı binasına gittiğimde, ofiste tüm çalışanlar oturuyor ve 'İşlemleriniz sadece web sitemiz üzerinden yapılabilir.' diyorlar. Web siteden başvuru yaptığımda ise bu sefer işlem onayı için e-posta, arama vb. Yöntemlerle iletişime geçmem gerektiği söyleniyor. Ancak kimse bu telefonlara cevap vermiyor. Bir aydır ulaşabilmek adına ofislerine gittim, ancak bir şey değişmedi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın artık bu konuya bir çözüm bulması gerekiyor.

Orçin
Orçin
07 Ocak 2025 14:02

İzmir Liman Başkanlığı'na Ulaşmak İmkansız!

10 Haziran 2025 13:43

27 Ağustos 2024 12:12