Erkan sonuçtan hiç memnun değil

IVECO Daily AdBlue Arızası Ve Servis Sorunları

IVECO Daily AdBlue Arızası Ve Servis Sorunları
Erkan
13 Aralık 2024 13:47

2022 model İveco daily aracımız sürekli AdBlue arızası veriyor ve yolda kalıyor. Yetkili servislerde bir türlü sorunu çözemiyor. Yetkili serviste komple AdBlue tesisatı değişti, egzoz sensörleri değişti ama sorun çözülemiyor. Üstümdeki yükle rezil oluyorum yollarda.

Harcadığımız para dünya oldu. 2014'ten beri IVECO kullanıcısıyım ve her yerde İveco'nun bayrağını salladım. Sosyal medyada da aktif birisiyim, video çekimi yaparak da anlatacağım bu konuyu. Yeni İveco'lar pişmanlık...

27 Aralık 2024 11:49 (Şikayetten 13 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Iveco ile ilgili her türlü görüş, öneri ve taleplerinizi bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Iveco Türkiye

İbrahim
İbrahim

Hocam sorunla ilgili gelişme var mı? Bizde de 2022 model panelvan var aynı sorunları yaşıyoruz başta egzoz değişimi ile başladık şimdi de orta katalizör değişecek diyorlar, sorun çözülemiyor. Yolda AdBlue hatası veriyor ve menzil limiti uyarısı çıkıyor.

Murat
Murat

Arkadaşlar merhabalar biz de benzer arızalar yaşıyoruz. Ocak 2025 ayında almış olduğunuz aracımız sürekli arıza lambası yakıyor defalarca servise gitti hiçbir çözüm bulunamadı. Araca mal yükleyip yola çıkamıyoruz çünkü araca güvenemiyoruz her an yolda bırakma tehlikesi yaşıyoruz. Ben artık Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim bilginiz olsun. Hep birlikte mahkemeye başvurursak firma çözüm bulabilir

İveco Daily Düşük Kilometrede AdBlue Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti

Salih
25 Temmuz 2025 14:13
Berk sonuçtan hiç memnun değil

IVECO Aldığım Araçta Sürekli Arıza Çıkıyor

Berk
23 Ağustos 2023 15:57
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

IVECO AdBlue Arızası İçin Aylardır Parça Bekliyorum, Çözüm Sunulmuyor

Tufan