Nur sonuçtan memnun

Yanlış Bilgilendirme Ve Haksız Borç Artışı

14 Kasım 2024 16:24

İstanbul Varlık Yönetim şirketine borcum aktarıldığını öğrendim. Denizbank'a 1000 TL borcum vardı. Sonrasında İstanbul Varlık Yönetim şirketi ile görüştüğümde bana 1514 TL borcum olduğu söylendi ve ben de ödeyeceğimi söyledim. Sonrasında mesaj atacaklarını, mesajda IBAN olacağını söylediler. Mesajda faks numarası, iletişim bilgisi, WhatsApp evrak numarası ve mail adresi vardı, ancak IBAN bilgisi tarafıma hiçbir şekilde gönderilmedi. IBAN yollanmadığı için tekrar tekrar aramama rağmen telefonumu açmadılar ve '3 iş günü içinde ödeme yapmanız gerekiyor' dediler, ancak böyle bir şey söylememişlerdi. Sonrasında, bugün 14 Kasım 2024 saat 14.35'te aradığımda ise borcumun 3417 TL olduğunu söylediler. Nasıl olduysa iki günde borcum arttı ve bana IBAN yollanmadan bu borç arttı. Haksızlığa uğradım ve numaram güncel ve telefonum hep açık olduğu halde 'biz sizi aradık' denildi. Halbuki ne arama ne de ortada IBAN bilgisi vardı. Bugün sesli şekilde IBAN söylediler. İki gün önce aramamı açmadıkları halde gerçekten mağdur ettiler.

14 Kasım 2024 17:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

16 Ekim 2024 11:48
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Bilgi Verilmeden Oluşturulan Gecikme Faizi Ve Haksız İcra İşlemi Mağduriyeti

22 Eylül 2025 16:00
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Varlık Yönetim İle İletişim Sorunu

01 Nisan 2025 20:47