Selda sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 16:04

Instagram hesabıma telif hakkı ile ilgili bir mesaj geldi. Hesabımın çalınması ve kötüye kullanılması durumunda sorumluluk bana ait değildir. Gelen mesajı da paylaşıyorum.

Merhaba Sayın Instagram kullanıcısı, hesabınızdaki bir gönderide bir telif hakkı ihlali tespit edildi. Telif hakkı ihlalinin yanlış olduğunu düşünüyorsanız, geri bildirim sağlamalısınız. Aksi takdirde hesabınız 24 saat içinde kapatılacaktır.

06 Eylül 2024 12:18

Scselda hesabımdan sonra Yogawithselda hesabımda askıya alındı. İyi niyetli bir durum olmadığını düşünüyorum. Ekran görüntülerini ekleyeceğim. Gönderilen onay kodu doğru olmasına rağmen hatalı uyarısı verdi yeni kod istedim gelmedi. Acil çözüm bekliyorum

04 Eylül 2024 21:02

12 Ağustosta Instagram hesabım hiçbir gerekçe sunulmadan askıya alındı. Benden kendimi kanıtlamam için foto ve doğum tarihimin göründüğü kimlik bilgisi istendi ve 48 saat içinde geri dönüş yapılacak dendi. Hesabım neden askıya alındı ve ne durumda? Şu an çok saçma bir hal almaya başladı. Ben n kısa sürede hesabımın geri verilmesini talep ediyorum.

17 Ağustos 2024 23:46

27 Ağustos 2024 19:42

Hala dönüş yapılmadı?

06 Eylül 2024 13:04

Facebook hesabımla ilgiliyse hesabı sadece yogawithselda işletme hesabı olduğu için kullanıyorum onun dışında aktif kullanmıyorum. Otomatik hikayelerim paylaşılıyor o kadar. Hesaplarımın geri verilmesini talep ediyorum

06 Eylül 2024 14:53

Yogawithselda hesabım açıldı. Muhtemelen Facebook senkronizasyon sorunu oldu. Ama scselda hesabım niye askıda. Hala dönüş alamadım.

Yorumlar (5)

Elif
Elif

Linki tıkladığınızda mi hesabiniz askıya alindi yoksa gerçekten mi şikayet üzerine yaşandı bu durum çünkü az önce bana da geldi bu mesaj

Zehra

Aynısını yaşadım hesabım çalındı bir çözüm buldunuz mu?

Zehra

Nereden yazıyorsunuz? Ben geri almak için arkadaş desteği bildirimi gönderiyorum bu üç oldu ama bildirim gitmiyor karşı tarafa tek bir tane arkadaşıma gitti Instagram çok sıkıntılı bir uygulamaymış onu anladım

Ercan
Ercan

Hayır bulamadım. Ama her gün itiraz dilakcesi yazıyorum Devamlı açmak zorundalar inşallah

Yunus
Yunus

Bu nedir anlamadım

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Askıya Alındı
14 Takipçi