Kadir sonucu yetersiz buldu

İhvan.com.tr Ücret İadesi Yapılmaması

16 Temmuz 2024 10:38

www.ihvan.com.tr üzerinden 04/07/24 tarihinde TS040775308 sipariş numarasıyla 2 adet ürün siparişi verdim. Ürünler; Ayetel Kürsi'li biblo zırh altın orta boy ve kayı boyu oyuncak mancınık idi. Sipariş verdikten sonra WhatsApp iletişim hattı üzerinden tarafımla iletişime geçilerek, Ayetel Kürsi'li biblo zırh altın orta boy ürünün stokta kalmadığını onun yerine Esmaül Hüsna'lı biblo zırh orta boy ürün gönderebileceklerini söylediler, kabul ettim. Ürünler 17115512343762 kargo takip numarasıyla 08/07/24 tarihinde tarafıma teslim edilmiştir. Siparişi teslim aldıktan sonra Esmaül Hüsna'lı biblo zırh orta boy adlı ürünü üstündeki isimlerin bazılarının silinmiş olması ve ürünün aşınmış ve eskitme tarzında olması sebebiyle beğenmediğim için iadeye vermek istedim. Ürünü anlaşmalı Sürat Kargo'yla 1039084631 anlaşma koduyla iadeye verebileceğim söylendi. Ürünü 09/07/24 tarihinde 73212218111237 Sürat Kargo takip numarasıyla iadeye verdim. Ürün kargo hareketlerinde 10/07/24 tarihinde satıcıya ulaşmış gözükmektedir. Ürünün ücret iadesinin ne zaman yapılacağını WhatsApp iletişim hattı üzerinden sorduğumda 1-2 gün içerisinde yapılacağını söylediler, hala iade yapılmadı? www.ihvan.com.tr üzerinden ürün ücret iade talep formu da doldurdum geri dönüş yapılmadı?!

21 Ocak 2024 23:09

Sipariş Bilgilendirmesi Ve İletişim Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

06 Ağustos 2025 11:33
siparis-bilgilendirmesi-ve-iletisim-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-yasiyorum-1.jpg
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Moi Sihir Dükkanı İade Şikayet

25 Mart 2024 14:16
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 19:49