İdata Almanya Ticari Vize Başvurusu

11 Eylül 2024 18:01

İdata Almanya'ya, Almanya ticari vizeye başvurdum. 36 gündür hala gelmedi. Konaklamam 9 Eylül'de başlıyordu. Aradığımda herhangi bir bilgi de alamıyorum. Ama ne zamana kadar sürecek bu? Eksik belge vs. olsa mail gelirdi. Gelen giden bir mail de yok. Mağdur oluyoruz.

profile profile profile

Yorumlar (18)

Emre
Emre

Merhaba, ticari vize davetiyeniz ıslak imzalı mıydı acaba bize gelen davetiye antetli kağıda PDF şeklinde geldi bu şekilde başvurabilir miyim bilginiz var mı?

Sümeyye

Selam elektronik imzalıydı ama PDF değildi ve davet atan iş yerinin ticari sicil gazetesini istiyorlar

Şikayeti Çözüldü

Sümeyye hanım size kaç gün sonra sonuç geldi

Cevap için teşekkür ederim Sümeyye hanım 🙏

42 günde 6 aylık aldım Almanya'dayım şu an

Busra
Busra

Merhaba, pasaportunuz geldi mi?

Muzaffer

Sümeyye hanım haber gelmedi mi daha

Muzaffer

Kezban hanım benimki de atama değil pasaport bekliyorum umarım bu hafta gelir

Şikayeti Çözüldü

Ticari vize daha kısa sürede çıkıyor deniliyordu okuyunca üzüldüm bende 5 Ağustos da başvurdum fuar 15 Ekim hiç yetişecek gibi değil sizlere randevu atanırsa yazar mısınız?

Şikayeti Çözüldü

Peri Hanım yeni gördüm sorunuzu bizim 5ağustos başvuru 14 Ekim de evrak teslimi 2 ay 9 gün gibi sürdü tam 1 ayda pasaport bekledik bizim fuar ve eğitimleri kaçırdık yarın pasaport gelecek vize verildiyse sil baştan planlama yapacağız ticari de bana diğerlerine göre hızlı gelmiş normal değil bu süre de ama hala temmuz da başvuru yapıp bekleyenleri görünce

Peri
Peri

Merhaba Kezban Hanım, vize randevu atamanız oldu mu acaba? Kaç günde geldi ticari talep için. 25 eylülde talepte bulunduk ocakta fuar var ama yetişir mi emin olamıyoruz da ortalama süreleri merak etmiştim.

Sümeyye

Randevu atandı konsolosluktan bekliyorum ben

İnşallah

Gülşah
Gülşah

Ben bls üzerinden ispanyaya başvuru yaptım 23 Temmuz da. Hala haber yok. Diğer ülkelerin temsilciliklerine yazılan şikayetlere baktım Hollanda, İtalya, Almanya, Belçika bir çok Avrupa ülkesi aynı şekilde 30-40 günü geçirmişler ve muhatap yok. Bu başvurduğumuz ülkeden ziyade Avrupa bölgesinde sıkıntı var. İnşallah çözülür. İspanya öncesi Amerika seyahatim vardı pasaport olmadığı için o da yandı. İspanya da yanacak muhtemelen.:(

Sümeyye

İnanın bu pasaportumuzun değerinden veya değersizliğinde midir olan yanan biletlere otellere ve hayalini kurup yapamadığımız seyahatlere oluyor. Umarım sizinde bir an önce gelir

Muzaffer

Sümeyye senin başvuru ve seyahat tarihi benimle aynı inşallah ikimiz de en kısa zamanda müjdeli haberi alırız bir gelişme oldursa lütfen bilgilendir sen sevinirim 36 gündür bekliyorum

Muzaffer

Merhaba Sümeyye hanım bende 5 Ağustos da ticari vize başvuru su yaptım araba fuarı için fuar tarihi 9 Eylül DÜ ve puar günü geçti ve hala vizeden bir cevap yok sanırsam yoğunluk var size cevap gelirse bilgi verirsen sevinirim teşekkürler

Sümeyye

Tabii ki hala cevap yok bakalım bekliyoruz inşallah bu hafta bitmeden gelir

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
20 Takipçi