Talha sonuçtan memnun

Honda Jazz Hybrid Android Auto Sorunu

20 Ağustos 2024 19:56
Talha'nın Teşekkür Mesajı
“Yeni güncelleme geldi, sorun çözüldü.”

2024 Honda Jazz 1.5 Crosstar Hybrid aracın Android Auto CarPlay'i 15-20 dakika çalışıp donuyor. Üç farklı telefon ile denedim, aracı durdurmadan resetlenmiyor. Honda servisine iki defa gittim, çözüm üretemediler. iPhone'lar donmuyor dediler. Çözüm üretemiyorlar. Bunun haricinde araç çok iyi. Servislere yeterli bilgi ve eğitim verilmediğini düşünüyorum.

18 Ekim 2024 22:06

2024 Honda Jazz 1.5 Crosstar Hybrid aracın Android Auto CarPlay'i 15-20 dakika çalışıp donuyor. Üç farklı telefon ile denedim, aracı durdurmadan resetlenmiyor. Honda servisine iki defa gittim, çözüm üretemediler. İPhone'lar donmuyor dediler. Çözüm üretemiyorlar. Bunun haricinde araç çok iyi. Servislere yeterli bilgi ve eğitim verilmediğini düşünüyorum. Aracı kullandıkça iki yeni problem daha gözlemledim... Stop etmeden araçtan inip kapıları kilitlediğinizde araçtan uzaklaşsanız dahi araba çalışmaya devam ediyor. Diğer bir sorun ise yokuş çıkarken araç 90 km üzerine çıktığında motor vites değiştiremiyor ve yüksek ses yapıyor.

22 Kasım 2025 17:01

Yeni güncelleme geldi, sorun çözüldü.

Yorumlar (23)

Güncellemeyi nasıl aldınız acaba? Servise mi gitmek gerekiyor? Teşekkür ederim

Maalesef olmadı Sistem güncel diyor Yine donuyor

Talha

Merhaba, Servise gitmeye gerek yok. Telefonunuzun Wi-Fi ını hot spot olarak paylaşın, autocar Play de Wi-Fi seçerek güncelleme yapın. 5-10 dakika sürüyor sonra aracı kapatıp yeniden çalıştırın.

Şikayeti Çözüldü

İngilizce ye çevirmekte çözüm olmuyor Türkçede 15 dakikada donuyor inglizcede 20 dakikada donuyor. Çok denedim.

Ferhat
Ferhat
Şikayeti Çözüldü

Android bağlantı birçok markada sıkıntılı. İPhone aldım sorunu çözdüm. Bu segmentteki araçta, araçtan uzaklaşınca motoru durdurma donanımı yok. Rampa yukarı çıkarken 90 km hız iyi bir hız daha fazla zorlarsanız e CVT şanzıman bağırır, gerçi normal şanzımanda bağırır. Daha önce CVT şanzıman kullanmadınız galiba. Güle güle kullanın.

Necmi
Necmi

2024 Jazz crosstar ben de aynı durumu yaşıyorum.

Fatma
Fatma

Merhaba, Bende de aynı araçtan ve sorundan var. Ancak araştırmam sonucu Google Android auto ayarlar sayfasında aracınızın uygun olup olmadığını kontrol edin diye bir bölüm var. Buraya girdiğinizde araç markaları çıkıyor, Honda markasını seçtiğimde, Android autonun desteklediği 8 modelden sadece 3 Türkiye'de mevcut bunlar (2016 Accord-Civic 2017 cr-v) bu işe Google'da el atması gerek saygılar

honda-jazz-hybrid-android-auto-sorunu-1.jpg
Yüksel

Merhaba, bende de 2024 Jazz Hybrid Crosstar var, aracı yeni aldım ve tamamen aynı sorunu yaşıyorum. Farklı telefon ve kablolarla da denedim, 5-6 dakika yol gittikten sonra navigasyon ve hatta tüm Android auto uygulaması donuyor ve aracı durdurup kabloyu çıkarıp resetlemeden düzelmiyor. Düzeldikten sonra navigasyon açılırsa aynı şey yine tekrarlıyor. İPhone ile de denedim, onda böyle bir sorun yaşamadım. Birkaç gün sonra servise başvuracağım ben de ama çözüm olmayacak muhtemelen.

Bumin

Tek çözüm telefon dilinizi İngilizce yapmak.

Seyran

WhatsApp grubu Honda Jazz Hybrid kullanıcıları. Sorunlara hızlı çözüm bulma ve bilgi paylaşımı amacıyla kuruldu.

Talha

Garanti kapsamında çözemezlerse CİMER + Tüketici Hakem Heyeti + ayıplı kusurlu araç için hukuki iade süreci başlatacağım.

Seyran

Bu bilgiyi size kim iletti. Bayi mi yoksa Honda TR mi? WhatsApp grubumuz var katılmak isterseniz [email protected] mail adresine iletişim bilgilerinizi gönderirseniz memnun olurum.

Beni de eklermisiniz ************************ *********** ***********

Yüksel

Merhaba, bu wa grubu neyle ilgili acaba, direkt bu sorunla mı yoksa genel olarak Honda Jazz kullanıcıları için mi? Ben de eklenmek isterim mümkünse. Teşekkürler

Talha

Honda haldız, Honda damla, ay ışığı Honda (2 kez) gittim, problemi çözemediler. Linkedin'den Honda Japonya genel müdürüne durumu yazdım cevap bekliyorum.

Faruk
Faruk

Selamlar, Benim de Honda HR-V 2024 aracımda aynı navigasyon başlatma sonrası kilitlenme sorunu var. Dikkat ettim, belirli lokasyonlardan geçince özellikle kitleniyor. Rota çizili değilse sorunsuz çalışıyor. Bu durumda Honda güncellemesi bekleyeceğiz demek ki. Umarım çözülür, onun dışında çok memnunum araçtan.

Bumin

Bir arkadaşında belirttiği gibi tek çözüm telefonunuzun dilini İngilizce yapmak.

Ümit

Telefonunuzun dil ayarını İngilizce'ye çevirirseniz donma olmuyor.

Talha

Faruk bey merhaba, Android auto CarPlay donma sorunu dışında ben de çok memnunum araçtan, ancak bu sorun varken aracım şu an görme ve duyma engelli durumda...

Seyran

Talha Bey benim aracımda da aynı sorun var. 2024 Jazz Crosstar aracım. Android otodan yol tarifi açınca ekran donuyor. Yol tarifi açmadan devam ettiğimizde sorun yok. Sizin problem çözüldü mü?

Bumin

Merhabalar. Aynı sorun Jazz crosstar 2024 aracımda var. Kablosuz ve kablolu denedim olmuyor. İnternette yaptığım araştırmalar da iPhone car Play'de de olduğunu gördüm. Ayrıca yurt dışında da bir çok Android araçta (sadece Honda değil) aynı problemi yaşayanlar var. Tek çözüm telefonunuzun dilini İngilizce yapmak. Bu Android problemi gibi duruyor. Dolayısıyla araç firmaları buna çözüm üretmiyeceklerdir. Telefonunuzun dilini İngilizce yapın Android auto yu sorunsuzca kullanın.

Ümit

Telefonunuzun dil ayarını İngilizce'ye çevirirseniz donma olmuyor.

Talha

Maalesef çözülmedi, Japonya'dan güncelleme beklediklerini söylediler, bunun için süre de vermiyorlar. Sanırım son çare CİMER'e başvuru olacak.

Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Honda Jazz 2024 Android Auto Bağlantı/Navigasyon Sorunu/Problemi

Nazım
26 Eylül 2024 13:59

Honda Jazz Hybrid Android Auto Donma Sorunu

15 Eylül 2024 16:53
Remezan sonuçtan hiç memnun değil

Honda'ya Yakışmadı Android Auto Sorunu

Remezan