Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Honda Jazz 2024 Android Auto Bağlantı/Navigasyon Sorunu/Problemi

26 Eylül 2024 13:59

2024 Honda Jazz 1.5 Hybrid aracın Android Auto CarPlay'i 15-20 dakika çalışıp donuyor. İki farklı telefon ile denedim, aracı durdurmadan resetlenmiyor. Honda servisi ile görüştüm, kablo ile bağlanmamı önerdiler. Denilenleri yaptık ve fakat yine 10-15dk 'lik bir süre sonrasında ekran donuyor ve kararma yaşanıyor. Buna henüz çözüm üretemediler. Honda en çok araç satan (eskiden fabrikası dahi olan) ülkelerden biri olan Türkiye'de böyle bir sorunu şimdiden çözmüş olmalıydı. Global ölçekte böylesi kullanılan bir uygulamanın araçlarının bazılarında desteklenmesi, bazılarında ise sorunlu olması anlaşılır bir durum değil.
Umarım, bu tarz yerleri okuyor, takip ediyor ve sonuca ulaştırmak adına çözüm için iletişime geçiliyordur.

profile profile profile
03 Ekim 2024 14:28

Bir Şikayetvar.com kullanıcısı (T*** Bey) tavsiyesi ile İngilizce olarak telefon dilini ve navigasyonu ayarladım ve multimedya bu değişikliği kabul etti. Android Auto ile navigasyon çalıştı. Ancak serviste konuyu anlattığımda "bir bakalım (multimedya'dan bahsediliyor) " dediler. Şu an aracın multimedyasına bluetooth ile bağlanma yetisi de yok oldu! Onca para dök, markaya güven ve sonuç; ankesörlü multimedya! İnanılmaz...

Yorumlar (5)

Herkese Merhaba, sorunu servise gitmeden kısmen çözdüm. 2025 model Jazz var bende. Android Oto kablolu bağlanıyor malumumuz. İlk denememde olmadı hiçbir bağlantı gözükmedi. Sorunu araca girerken karşılama ekranında dili İngilizce yaparak çözdüm. Kabloyu takınca otomatik Android oto çalışıyor. Navigasyonu açıp yola çıktığımda bir sure sonra donup kilitlenme oldu. Bunu da su şekilde çözdüm. Hem müzik dinleyip hem navigasyon açınca donma oluyor diye fark ettim. Müziksiz navigasyon kullanınca sorun çözüldü. Tabi ki ikisini de kullanmak isterim ama maalesef donuyor. Servis de sorunu çözmemiş öyle görünüyor. Siz de bu şekilde kullanabilirsiniz. Ya navigasyon ya da müzik tercihinizi yapın.

Kamil
Kamil

Talha Bey Japonya fabrikaya mail attığınızı söylemişsiniz mail adresini bizlerle paylaşırsanız aynı sorunumuzu bizde mail olarak oluşturalım. Bizler Türk vatandaşıyız ve onca tomar paralar veriyoruz Türkçe olarak sorunsuz bir şekilde bizim de kullanmak hakkımız.

Hakan
Hakan

Evet Japonya'ya attınız mailin adresini paylaşırsanız çok memnun olurum

Talha
Talha

Nazım bey merhaba, aynı problem 2024 Honda'nın tüm araçlarında mevcut maalesef... Yazılımda Türkçe karakter hatası var. Telefon menünüzü İngilizce yaparsanız sorun çözülüyor. 3 farklı servise gittim, Japonya fabrikaya mail attım henüz bir cevap gelmedi. Tabi ki Türkçe menü için mücadeleye devam edeceğiz. Tüketici Hakem Heyeti de alternatif bir çözüm olabilir. Umarım en kısa zamanda çözülür.

Nazım

Talha Bey merhaba, Evet, İngilizce olarak telefon dilini ve navigasyonu ayarladım ve bu değişikliği kabul etti. Ancak serviste konuyu anlattığımda "bir bakalım" dediler. Şu an aracın multimedyasına bluetooth ile bağlanma yetisi de yok oldu! İnanılmaz...

Honda Jazz Hybrid Android Auto Donma Sorunu

Yüksel
15 Eylül 2024 16:53
Remezan sonuçtan hiç memnun değil

Honda'ya Yakışmadı Android Auto Sorunu

Remezan