Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Hocaoğlu Tesisat I Afyon Ücret İadesi

Hocaoğlu Tesisat I Afyon Ücret İadesi
24 Aralık 2024 08:52

08.12.2024 tarihinde evimizde kullanılan kombi sisteminde oluşan arıza sonrası Hocaoğlu Tesisatla iletişime geçtim. Evimize gelen kombi görevlisi arızanın giderilebilmesi için parça değişimi gerektiği ve bu parçaların işi yapabilmesi için önceden satın alması gerektiğinden 6.700 TL tutarındaki bedeli peşin aldı (Geçmişte başka bir sıhhi tesisat işimizi yaptığı için ufak bir güven var gibi olduğundan iş olmadan parasını ödemekte yanlışlık o an için görmemiştim). Ancak geri de kalan günlerde sürekli iletişim de olmama rağmen ne işin gereği yapılmakta (Sadece belirtilen tarihin iki gün sonrasında oyalama amaçlı birkaç kombi parçası evimize bırakılıp gidildi) ne de ücretin geri ödemesini bu firma yerine getirmemektedir. Başka kombi kullanıcılarında arıza durumlarında buna benzer sıkıntılı süreci yaşamamaları için yaşadıklarımı paylaşmak istedim.

Yorumlar (9)

Ummahan

Tekrardan merhaba firmanın vergi ve mersis numarası varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Bende kendisinden istedim ama vermedi. Şikayet edeceğimi vergi numarasını isteyince ücretimin yarısını iade etti. Simdi de diğer yarısını almak için uğraşıyorum.

Cengiz

Merhaba Ummahan Hanım tüketici hakem heyetinden almıştım okulda görev yerinde olabilir Yarın not almıştım duruyorsa size yazayım tekrar iyi akşamlar

Ayşenur
Ayşenur

Benim üzerinden 1 seneden fazla geçtim ben de şikayetçi olabilir mıyım hala bilmiyorum, siz bir sonuç alabildiniz mi

Cengiz

İlgili durumun üzerinden çok fazla zaman geçmediyse neden olmasın

Emine
Emine
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorunu bende yaşadım Tüketici Hakem Heyeti sorunu çözer mi

Cengiz

Merhaba tüketici hakem heyetinin çözüm üretebilmesi için fatura gerekiyor Bunu öğrendim Ayrıca fatura kesmedi ise Defterdarlığı şikayet ederek ceza almasını sağlayabilirsiniz Tabii Ayrıca savcılığa başvurma seçeneğinizde olduğunu biliyorum

Ummahan

Rica ederim. İnşallah sonuç alırım. Siz de mutlaka deneyin.

Ummahan

Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum. Bizzat görüşerek paramı geri alamayacağımı anladım. Bu yüzden kendisini Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim. İsterseniz siz de edebilirsiniz.

Cengiz

Teşekkür ederim En yakın zamanda denemek düşüncesindeyim Umarım siz de sonuç alabilirsiniz

Hocaoğlu Tesisat I Afyon Resmen Yanıltıcılık Yapıyor!

30 Ekim 2025 17:58

04 Şubat 2025 14:28