Alara sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Herabet'te Kazanç Çekme Ve Oyun Erişim Sorunları

Herabet'te Kazanç Çekme Ve Oyun Erişim Sorunları
30 Aralık 2024 20:51
Alara'nın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için çok teşekkür ederim”

Herabet'ten kazanç sağladım fakat hesabıma kazancımı aktarmadılar. Oyunlara çok zor giriş yapıyorum, girdiğim zaman da binde bir kazanç sağlıyorum. Oyunlara müdahale edildiğini düşünüyorum. Çekim taleplerini çok geç gönderiyorlar. O kadar çok sitede oynadım, ilk defa bu kadar sorun yaşadığım bir site ile karşılaşıyorum. Sitenin kapatılmasını talep ediyorum ya da daha güvenilir bir site olmaları adına işlemleri hızlı iletmelerini talep ediyorum.

31 Aralık 2024 13:43 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli üyemiz kazancınız araştırmalarımız sonucunda kazançmış olduğunuz tutar hesabınıza eklenmiştir. Hesabınıza girerek bakiyenizi kullanmaya başlayabilirsiniz bol şanslar dileriz. Soru ve görüşleriniz için tarafımız ile iletişime geçmeyi unutmayınız. Saygılarımızda HeraBet Destek.

01 Ocak 2025 16:30

Biraz bekledim ama temsilcileri beni aradı sorunumu çözdüler, teşekkürler.

01 Ocak 2025 16:31

İlginiz için çok teşekkür ederim

Veysel
31 Aralık 2024 14:19

Binnur
18 Şubat 2025 03:44
Özgür sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Haksız Kazanç Silinmeleri Ve Güvensizlik

Özgür
04 Şubat 2025 15:42
"Herabet ailesine çok teşekkür ederim. Beni arayıp sorunlarımı çözdüler. Aktif olarak devam edeceğim"

Perabet'te Para Çekme Ve Hesap Kapatma Taleplerime Yanıt Alamıyorum

Ferdi
22 Temmuz 2025 20:41
Servet sonuçtan hiç memnun değil

Servet
24 Aralık 2024 00:05