Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 19:51

9 Mayıs Cuma günü Hastavuk Fabrikası satış mağazasından bir kiloluk paketlerde göğüs ve baget aldım. Eve gelince buzdolabına koyarken garip bir koku duydum ancak önemsemedim. Ertesi gün bu koku oldukça arttı ve her buzdolabını açtığımızda daha da ağırlaşmaya başladı. Ev kötü bir kokuyla doldu ve paketlere baktığımızda bagetin özellikle kemiklerinin yeşil renge döndüğünü ve et kısmının üzerinde sümüğümsü bir tabaka olduğunu fark ettik. Koku kesinlikle bagetten geliyordu. Ürünü hemen çöpe attım. Bir daha asla Hastavuk'tan tavuk almayacağım, hatta bundan sonra tavuk yemek konusunda şüphelerim var. İnsan sağlığı bu denli ucuz olmamalı. Ayrıca, ilk önce buraya yazmadan önce dün Hastavuk fabrikasını arayarak bu durumu aktardım. Ö**** isminde, yetkili olduğunu düşündüğüm biriyle görüştüm. Durumu anlattım ve ürüne ait fotoğrafları istedi; gönderdim. Ancak geri dönüş yapılmadı, mesajıma 'tamam' bile denilmedi. Diyecek bir şey yok, takdiri bu şikayeti okuyan Hastavuk tüketicilerine bırakıyorum.

30 Haziran 2024 02:12

Koskoca marka, daha önce yazıp ve fotoğrafını gönderdiğim mağduriyetim ile ilgili bana nezaketen bile olsa dönmedi ya, diyecek bir şey yok, tek tavuk satan marka olsanız dahi sizden asla ve kat-i tavuk almam, hatta sizden tavuk almamak için kümes bile kurarım. Nokta

30 Haziran 2024 02:05

Koskoca marka, mağdur olan müşterisine nezaketen bile dönmedi ya diyecek bir şey yok, tek tavuk satan marka olsanız dahi asla sizden tavuk almam, hatta sizden tavuk almamak için kümes bile kurarim. Nokta

30 Haziran 2024 02:11

Murat sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 22:46
Hastavuk Bagetlerde Sağlıksız Sürpriz!
Hastavuk Bagetlerde Sağlıksız Sürpriz!
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Tavuklarda Sürekli Kötü Koku Ve Tekrar Eden İade Sorunu

20 Ağustos 2025 20:48
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
22 Ağustos 2023 11:16