Mert sonuçtan hiç memnun değil

Ankara GYM Fit Metromall'de Hayal Kırıklığı

04 Aralık 2024 20:23

04.12.2024 saat 19:00 civarı Ankara GYM Fit Metromall şubesine arkadaşım ile gidip tesisi görmek istedik. Ankara'ya yeni taşındım ve arkadaşımla gideceğim bir spor salonu arıyordum. Önce form doldurmamızı istediler ve ısrarla karşı masalarda doldurmamızı söylediler, bu kibarca bir rica değildi. Neyse, formu doldurduk. Desk çalışanları zaten kendi aralarında sohbet ediyorlardı, zahmet edip bizimle ilgilenir gibi yaptılar. Tesisi kim gezdirecek diye birbirlerine bakıp duruyorlardı. Biri '25 dakikam kaldı' diyor, diğer hanımefendi gezdirmek istemiyor. Bu olay da desk önünde yaşanıyor ve bizden bir 10 dakika daha bekleyebilir misiniz deyip geri bekleme yerine geçmemiz isteniyor. Cidden şaka gibi. Instagram'dan şikayet için yazdım. 'Beni arayın' diye, arayan yok; sadece mesajla iletişime geçtiler ve tesise ilettiklerini söylediler. Tesis çalışanı deskteki arkadaş aradı, yoğun oldukları için istemsizce olduğunu söyledi ve özür diledi. İnanın, benlik bir sorun yok ama arkadaşımla gelirken internet yorumları çok kötü, 'Gitmesek mi acaba?' deyip bir bakalım demiştik, kendimiz görelim belki yanlış anlaşılma vardır diye. Fakat internet yorumları kesinlikle doğru ve haklı. Bu desk çalışanları ile size bol şans diliyorum. Ki eski bir Diyarbakır The Boss üyesiyim, yarın ilk işim arayıp eski salonuma teşekkürlerimi iletmek olacak.

Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Kara Listeye Alınma Ve Saygısız Muamele Nedeniyle Üyelik Yenileme Sorunu

Yeliz
18 Ekim 2025 22:53
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

GYMFIT İnsanları Mağdur Ediyor

Orhan
08 Ocak 2024 23:16

Ankara Metromall GYM Fit Üyelik Yenileme

30 Nisan 2024 16:46
Ankara Metromall GYM Fit Üyelik Yenileme
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Katılmadığım Grup Dersleri İçin QR Kod Zorunluluğu Ve Saygısız Davranış

Rabia
07 Temmuz 2025 23:39
Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

Metromall GYM Fit Üyelik Başlangıç Tarihi Yanlış Girildi 1 Aylık Hakkım Kayboldu

Ozgur
29 Ekim 2025 18:18