GrandPashaBet Para Çekme Hatası

24 Mayıs 2024 17:302.204
Koray'ın Teşekkür Mesajı
Sorunum Çözüldü Teşekkür Ederim

GrandPashaBet hesabımdan para çekmek isterken 'blockedforwithdraw' hatası alıyorum. Desteğe yazmıştım, başka IP adresinden ve başka internet tarayıcılarından deneyin demişlerdi. Ben Yandex, Google ve Safari gibi internet tarayıcılarını denedim ama paramı çekemiyorum. Bunun nedeni ne olabilir?

24 Mayıs 2024 18:33 (Şikayetten 1 saat sonra)

Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Sizlerden bu süre zarfında biraz daha beklemenizi rica eder ve anlayışınıza teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Grandpashabet Destek Ekibi.

Koray
24 Mayıs 2024 18:40

Sorunum Çözüldü Teşekkür Ederim

GrandPashaBet'te Kazanç Çekim Sorunu!

26 Ekim 2024 02:162.094

"Teşekkürler"

GrandPashaBet Paramı Çekmeme İzin Vermiyor

6 Aralık 2023 18:091.617

GrandPashaBet hesabıma para yatırdım, kupon yaptım; ancak bunları yapmama rağmen hesabımdaki parayı bir türlü çekemiyoru...

GrandPashaBet'te Kazancım İptal Edildi: Müşteri Hizmetlerinden Destek Bekliyorum

21 Aralık 2024 18:226.970

GrandPashaBet üzerinde bahis yaptım, kazandım. Benden belge istendi, gönderdim. Beni 3 gün beklettiler, türlü türlü baha...

GrandPashaBet Hesabımdaki 80.000 TL Bakiyemi Çekemiyorum, Sorunum 3 Gündür Çözülmedi

5 Eylül 2025 23:25756

GrandPashaBet hesabımda çekilebilir olarak görünen 80.000 TL bakiyem bulunm...

2 Destek

Tümünü Gör
GrandPashaBet Mağdurum, Paramı Vermediler

GrandPashaBetMağdurum, Paramı Vermediler

Esra
GrandPashaBet Site Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

GrandPashaBetSite Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

Tugay
GrandPashaBet Sitesinin Oyunlara Müdahalesi

GrandPashaBetSitesinin Oyunlara Müdahalesi

Yunus
GrandPashaBet Oyunlara Müdahale Var!

GrandPashaBetOyunlara Müdahale Var!

Bahar
GrandPashaBet Hesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

GrandPashaBetHesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

Ramo

Öne ÇıkanKonular