Emre sonuçtan hiç memnun değil

Gözen Security Yüzyılın Seyahat Mağduriyeti

15 Mart 2024 15:39

Bir Türk vatandaşı olarak Meksika'ya seyahat edebilmem için iki ülke arasında anlaşılan şekilde tüm belge ve şartlara sahibim. Ancak Gözen Security çalışanları tarafından check-in sonrası uçağa binişten hemen önce yaptıkları uygulamada, hiçbir yasal dayanağı olmadan ve öne sürdükleri sebepler olan davetiyemin olmaması ve şu an mevcut pasaportumda yurt dışı seyahat geçmişimin gözükmemesi sebebiyle uçuşa alınmadım. Bu olayın yaşandığı gün içinde eksik olduğu öne sürülen evraklarımı tamamlayıp, bir gün sonrası için tekrar yeniden bilet satın alarak yine aynı havalimanına gittim. Yine check-in sonrası kapı önünde, ülkeye giriş şartı olmayan Amerika vizesinin veya Schengen vizesinin olmaması nedeniyle çok kaba ve aşağılayıcı bir şekilde beni tekrar reddettiler. Bu firma sebebiyle Meksikalı ve şu an hamile olan yengemi ve ailesini ziyaret edemedim. Ve yaklaşık 140.000 TL ödediğim, üç haftalık birbiriyle birebir bağlantılı olan tüm uçuşlarımı ve seyahatimi uyguladıkları yasa dışı politika sebebiyle maalesef gerçekleştiremedim. Bütün sorumluluk bu firmadadır ve tüm yasal yollardan hakkımı bilinçli bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak arayacağım. Mevcut durumu destekleyen tüm belge ve şahitlerim vardır. Avukatımla görüşme halindeyim ve en yakın zamanda işlemlere başlayacağız.

profile profile profile
15 Mart 2024 16:42 (Şikayetten 1 saat sonra)
Emre
15 Mart 2024 16:51

Tüm adımları tamamladım. Tüm kanallardan uyguladığınız bu hiçbir yasal dayanağı olmayan politikayı herkes ile paylaşmak için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Yasal süreci de avukatımla birlikte yakından takip ediyor olacağım ve yaşattığınız bunca tahribattan sonra hiçbir sorumluluğunuz yokmuş davranmanızı da asla kabul etmeyeceğim.

Umut sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Güvenlik Engeliyle Uçağa Alınmadım, Mağdur Edildim

13 Temmuz 04:22

Gözen Security Haksız Uygulama: Vatandaşlık Temelli Ayrımcılık

13 Mart 2024 00:28

Yurt Dışı İlk Uçuşumda Gözen Security Engeli Ve Bilgi Eksikliği

18 Haziran 17:48

Gözen Security Havayolu Şirketinin Yolcu Seçim Kriterleri Ve Devletin Rolü

18 Nisan 2024 11:28
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 08:08