Serdal sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 15:11

İyi günler, Nevşehir merkez 2000 Evler Mahallesi'nde bulunan Göreme Eczanesi'ne, 02.05.2024 Perşembe günü çocuk acilden aldığımız nöbetçi eczane bilgisi üzerine gittik. Fakat acil çocuk doktorunun kızımın ciğerindeki iltihap nedeniyle yazdığı beş dozluk iğneyi, devletin ödemediği için özel olarak almak zorunda kaldık (her bir doz 90 TL). Doktor, iğnenin acilen alınıp ilk dozunun yapılması gerektiğini, ardından hemen gelmemizi söyledi ve aynı gün çocuğuma ilk dozu uygulandı. Ertesi gün, yani 03.05.2024 Cuma akşamı ikinci doz için çocuk acile tekrar gittiğimizde, bir önceki gün iğne yapılan bacağın kabardığını fark ettim. Durumu nöbetçi hekime bildirdiğimde, inceleme sonucunda çocuğun bacağında su kabarcığı şeklinde yanık gibi su toplandığını ve kaşıntı ile kızarıklık oluştuğunu, bu nedenle iğnenin alerji yaptığını ve uygulanamayacağını belirtti. Bunun üzerine 04.05.2024 Cumartesi günü Göreme Eczanesi ile iade konusunda görüştük. Ödemeyi kartla yaptığımız için zarar gördüğümüz kısmını talep ettik ve geri kalan parayı iade etmelerini istedik. Elimizde kullanılmamış dört doz iğne kaldı. Eczane, iade alamayacaklarını ve istediğimiz yere şikayet etmemiz durumunda kendilerine bir zarar gelmeyeceğini söyledi. Satın alınmasının üzerinden sadece bir gün geçmiş olmasına rağmen iadeyi kabul etmiyorlar. Dört doz ilaçla mağdur durumda kaldım. Bu zor dönemde karşılaştığım anlayışsızlık ve saygısızlık karşısında çok üzgünüm. Lütfen bu durumla ilgilenin ve kimseyi mağdur etmesinler diye talepte bulunuyorum. Haklı bir mağduriyetim olduğunu düşünüyorum ve tarafıma dönüş yapılmasını rica ediyorum.

05 Eylül 2023 19:22
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma Eczanesi | Arnavutköy Ürün Değişim Yapmadı!

10 Ekim 2024 00:42
Şeyma Eczanesi | Arnavutköy Ürün Değişim Yapmadı!
İpek sonuçtan hiç memnun değil

Eken Eczanesi (Antalya) Eczane Odasına Şikayet

31 Mayıs 2024 03:17