Murat sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma Eczanesi | Arnavutköy Ürün Değişim Yapmadı!

Şeyma Eczanesi | Arnavutköy Ürün Değişim Yapmadı!
10 Ekim 2024 00:42

08.10.2024 tarihinde Arnavutköy ilçesi İslambey mahallesinde bulunan Şeyma Eczanesi'ne gittim. İçerideki çalışana Yenidoğan bebeğimiz için gaz çıkarıcı ilaç istediğimi söyledim. Çalışan tercih ettiğim bir ilacın olup olmadığını sorduktan sonra ilaçlarla ilgili herhangi bir bilgimin olmadığını söyledim. Eczanede bulunan gaz çıkarıcı ilaçlardan birini gösterdi ve bunu vereyim mi diyerek sordu bende bilgimin olmadığını başka ilaç olup olmadığını sordum o da başka ilaç yok yanıtını verdi. İlacı satın aldıktan sonra eve gidip ilacı vermek üzere açtım. İlaç kutusunun her iki tarafı da bantlıydı açmak için bir taraftaki bandı nazikçe kaldırdım. Reçetesini okuyunca Yenidoğan bebeklerde beyin hasarına yol açabilir yazısını okuyunca ilacı kullanmayıp iade ya da yerine başka bir şey almaya karar verdim. 09.10.2024 tarihinde ilacı iade etmek üzere eczaneye vardığımda ilacı aldığım çalışana durumu izah ettim ve amacımın parayı geri almak olmadığı isterlerse başka bir şeyler alabileceğimi söyledim. Çalışan eczane sahibini aradığında eczane sahibi ilacı geri iade almayacağını kapağındaki bandın açıldığını ayrıca internetten reçetesini okuyabileceğimi söyleyerek benimle adeta dalga geçti. İlaç kutusunun her iki tarafının bantlı olduğunu açmak için bandı açmak zorunda olduğumu ifade etmeme rağmen yardımcı olunmadı. Dediğim gibi amacım para iadesi almak değil yerine başka bir şey de alabilirdim ancak bu şekilde dalga geçer gibi verilen cevabı da sindiremedim şikayetçiyim!

Selin sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 10:17
Serdal sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 15:11
Göreme Eczanesi İade Almıyor Zorda Bırakıyor
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 09:30

23 Temmuz 2024 00:00