GollerCepteŞikayetvar üye markasıdır

• Videolu

GollerCepte Yardımcı Olun Lütfen

Ömer
1 hafta önce

GollerCepte 1 gol 100mb oynadım. Belçika İsveç maçına 16.10.23 maç iptal edildi. Bir aydır hiçbir şey yapılmıyor. Yorumlar kısmı kapandı herhalde. Uygulamada ulaşılmıyor ne numara var ne e-posta yardıma dahil sadece s. S. S. Var. Yardım edin lütfen ss

GollerCepte Uygulama Hatası Olması

Cansu
1 hafta önce

İnternet kazandığım uygulamadan artık internet kazanamıyorum. Zaten MB olarak verdikleri interneti bile vermeyi bırakmışlar. Yazık, gerçekten yaptıkları işe özen ve saygı kalmamış. Zaten nereden vuracaklarını şaşırmışlar. Artık kimseye tavsiye etmeyeceğim, uygulamayı bozmuşlar. İlginiz için teşekkür...

Goller Cepte Uygulaması

Güven
1 hafta önce

Merhaba, Goller Cepte uygulamasını yeni aldığım iPhone telefonuma yükledim; ancak eğlence bölümündeki MB kazanma oyununa ne ücretli ne de ücretsiz oynama hakkı vermiyor. Lütfen yardım etmenizi rica ediyorum. Bu uygulama çok işime yarıyordu, limitimi aşmamamda çok faydalıydı.

Goller Cepte De Maç Oynanmıyor Eğlence Kısmındaki

Sezgin
1 hafta önce

Goller Cepte'de eğlence kısmındaki 'Her gol 100 MB' oynama bölümü gözükmüyor; sadece Yaani sponsorluğunda 'Süt Çek Kazan' çıkıyor. Bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

Goller Cepte De Maç Oynanmıyor Eğlence Kısmındaki

GollerCepte 1 Gol 100 MB Maç İptal Edildi

O. Selim
1 hafta önce

GollerCepte 1 gol 100mb oynadım. Belçika İsveç maçına 16.10.23 maç iptal edildi. Bir aydır hiçbir şey yapılmıyor. Yorumlar kısmı kapandı herhalde. Uygulamada ulaşılmıyor ne numara var ne e-posta yardıma dahil sadece s. S. S. Var. Yardım edin lütfen.

GollerCepte'de Yorumlar Kısmı Açılmıyor

Yağmurrada
1 hafta önce

Ben 82.( Ya***a**) GollerCepte'de yorumlar kısmı neden kapatıldı? Bu geçici bir düzenleme mi yoksa yorumlar kısmı artık açılmayacak mı? Eğer geçici bir düzenleme ise GollerCepte de yorumlar kısmı ne zaman açılır?

Goller Cepte Her Gol 100 MB

Batuhan
1 hafta önce

Uygulamada bir hata mevcut. 16.10.2023 tarihinde oynadığım Belçika-İsveç MB gol başına kazanç oyununda, maç önce iptal edildi, sonra oynandı; ancak uygulamada yaklaşık bir aydır megabaytlarım yüklenmiyor. Ne kazandıklarımı alabiliyorum ne de başka maçlara bahis yapabiliyorum.

Goller Cepte Her Gol 100 MB

GollerCepte MB Yükleme

Gökhan
2 hafta önce

Goller Cepte MB yükle ekrana gelmiyor iki aydan beri neyden kaynaklanıyor bir çözüm bulun artık lütfen. Yani anlamış değilim uzun zamandan beri bu işlem lütfen bu çözüm bulunması rica ediyorum. Bu şekilde olmaz diye düşünüyorum. En kısa zamanda çözüm bulun.

GollerCepte MB Yükleme

Goller Cepte Her Gol 100 MB Çalışmıyor

Tolgahan
2 hafta önce

Merhaba yaklaşık bir haftadır Goller Cepte eğlence bölümünde maç oyna 100 MB kazan sayfası açılmıyor defalarca çıkış yapıp tekrar girmeme rağmen olmadı daha önce böyle bir sorunla karşılamamıştım yardımcı olursanız sevinirim. Umarım sorunu en yakın zamanda giderirsiniz. İyi günler dilerim.

Goller Cepte Her Gol 100 MB Çalışmıyor

Goller Cepte Maç Seç GB Kazan Çıkmıyor

Hasan
3 hafta önce

Goller Cepte maç seçip oynamıyor ve MB yüklenmiyor. Daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım geçenlerde yine böyle oldu ama hemen düzelmişti böyle olunca insanı çok ama çok uğraştırıyor sunuz. Niye böyle bir durum oluyor anlamıyorum lütfen lütfen lütfen lütfen destek olun

Goller Cepte Maç Seç GB Kazan Çıkmıyor

Goller Cepte Eğlence Bölümü Açılmıyor

Meltem

Yağmurrada
Yağmurrada Şikayetini Yayından Kaldırdı

Goller Cepte Maç Seçip Oynamıyor Ve MB Yüklenmiyor.

Mihriban
3 hafta önce

Goller Cepte Maç Seçip Oynamıyor Ve MB Yüklenmiyor.

Goller Cepte Mac Oynayamıyorum

Selvi

"Teşekkür ederim:)"

Goller Cepte uygulamasını uzun zamandır kullanıyorum. Son zamanlarda telefona format attığım için uygulama silindi ve tekrar yüklediğimde eğlence kısm...

Goller Cepte Mac Oynayamıyorum

Goller Cepte Oynayamıyorum

Enes
3 hafta önce

Goller Cepte uygulamasını daha önce sorunsuzca kullanıyordum, yeni güncelleme gelmeyince uygulamayı silip tekrar yükledim fakat artık açılmıyor, ekran...

Yasin
4 hafta önce

Goller Cepte bir şan olmuyor. Gol cepte şans olmuyor. Turkcell BİP Avcısı çıkmıyor Goller Cepte bir şan olmuyor. Çıkmıyor maç oynanmıyor Goller Cepte maç oynanmıyor ve çıkmıyor Goller Cepte Turkcell mağazasını şikayetçiyim ve maç oynanmıyor gol gerçekten

Goller Cepte Maçı Oynanmadan Ücretli Oldu

Aysenur
26 Ekim

Goller Cepte uygulamasında bir maça oynamıştım 16/10/2023 tarihinde ama maç ertelendi bu haftada ücretli uygulamaya döndü ve benim maçım oynanması ödülümü alamadım. Ücretsiz olarak maçın ödülünü almak istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Umarım yardımcı olursunuz:)

GollerCepte Yorumlar Kapalı Mesaj Atamıyorum

Memo
26 Ekim

Güncel maçların yorumları neden kapatıldı? Yorum yapamıyoruz ve eğlence bölümü de aynı şekilde kapatıldı. Ne zaman açılacak acaba bilgi vermenizi temenni ediyoruz lütfen bu durumu düzeltir misiniz rica ediyorum 2 3 gündür böyle!. İnşallah düzelir cevap vermenizi bekliyorum teşekkürler?

Goller Cepte Yorum Bölümünün Kapatılması

Kerim
25 Ekim

Güncel maçların yorumları neden kapatıldı? Yorum yapamıyoruz ve eğlence bölümü de aynı şekilde kapatıldı. Ne zaman açılacak acaba bilgi vermenizi temenni ediyoruz lütfen bu durumu düzeltir misiniz rica ediyorum Dün birden bire ağırlamaya başladı ve geri dönüş sağlıyor musunuz? Onu da bilmiyorum. İnş...

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır GollerCepte 5 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör