Goncagül sonuçtan hiç memnun değil

Global Vizyon Yurtdışı Eğitim Global Vizyon Ve Es Dubai Yalanları

25 Eylül 2023 03:59

Global Vizyon ile Es Dubai dil okulunda dil eğitimi için anlaştım. Vizemin 6 haftada çıkacağı söylendi. Parayı alana kadar sürekli mesaj attılar. Ödemeyi 16 Mayıs 2023 günü yapmama rağmen parayı bünyelerinde 3 hafta değerlendirip, okula ödememi 3 hafta sonra 8 Haziran 2023 günü yapmışlar. Okul da yine aldığı parayı bünyesinde değerlendirip vize başvurumu 21 Haziran 2023 günü yapmış. Bana vadettikleri 6 hafta geçtikten sonra vize başvurumu yapmış bulunmuşlar. Global Vizyon'dan temsilcim M**** hanımla anlaşmamıza göre 4 Eylül 2023 günü okula başlayacaktım. Hatta M**** hanım vizemin ağustos başı veya ortası gibi geleceğini söyleyip, vizemde bir ihmal olduğunu ancak evlilik iznine çıkacağı hafta fark etti ve beni okulla görüştürdü. M**** hanım her sormamda sorun olmadığını, vizemin proseste olup zamanında çıkacağını söyledi ama evlilik hazırlıkları nedeniyle işini aksatıp beni mağdur etti. Üstüne, defalarca aynı evrakları istemesine ve iletmeme rağmen vize başvurusu için eksik evrak iletip Haziran ayında evrak istedi. 6 haftada çıkar diye vadettiği vize 4,5 ay geçmiş rağmen çıkmadı. Kendisiyle irtibatımı kesip Es Dubai'den T**** A**** ile görüştüm, T**** A**** kısa dönem vizeyle beni ülkeye sokacaklarını, ülkeye giriş yaptıktan sonra asıl satın aldığım 1 yıllık oturumlu vizeye çevireceklerini, ceplerinden 700 USD kısa dönem vize başvuru ücretini ödemeye karar verdiklerini, bu konuda beni hiçbir anlamda mağdur etmeyeceği konusunda beni ikna etti. Ailemle konuşup kabul edip mağdur edilmeyeceğime dair yazılı beyan talep ettiğimde önce kabul edip sonra yazılı beyan göndermek hukuki bir taahhüt sayıldığından korkup, eski vize sürecimin devam edeceğini, kısa süreli vizeye gerek kalmadığını ve 10 gün içinde vizemin geleceğini söylediler. Aradan 4 hafta geçmesine rağmen vizem gelmedi. Yani Sıfırdan yeniden 1 yıllık oturumlu vizeme başvuru yaptılar. Ödememi geri talep ettiğimde ödemenin konsolosluğa 29 Ağustos 2023 günü yapıldığını geri ödeme yapamayacaklarını aktardılar. Ben acenteye ödemeyi 16 mayısta yapmışken vize ödemesi 29 ağustosta yapılmış. Sonunda başvuru yapan tüm öğrencilerin vizeleri çıktı ben Mayısta ödeme yapmama rağmen beni 2. Vize sürecine soktular. Hem mağdur edip hem para iadesi yapmadılar. Es Dubai'den T**** A**** yalan üstüne yalan söylüyor ve artık hiçbir söylediği birbirini tutmuyor. Global Vizyon zaten onlarla ağız birliği yapıyor. S**** E**** ve M**** Hanım işi takip etmedi ve misyonları sadece üstümden komisyon kazanmak. Şikayetçiyim

Yero Yurtdışı Eğitim İle Yaşanan Vize Ve Hizmet Sorunları!

18 Şubat 2025 13:14
Nurtaç sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Elmiedu Eğitim Danışmanlığı Ve Konaklama Sorunu

08 Ocak 2025 02:17
Gülenay sonuçtan hiç memnun değil

ELT Yurtdışı Eğitim Elt Dil Kursu Sıkıntıları

19 Mayıs 2024 12:04
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 18:41