Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Gazzella Gazelle Next Kamyonet

Gazzella Gazelle Next Kamyonet
25 Temmuz 2024 12:20

1 yaşında aldığım araç kesinlikle pişmanlıktır. Fiyatına, modeline, görseline bakmayın arkadaşlar. Yakıtı diğer araçlara göre 2 katı, servis ağı, fabrika ve yedek parça tedariği aşırı derecede kötü. 20 yaşında Ford kesinlikle bundan çok ve çok fazla daha iyidir. Arabanın şanzımanını 3 defa yetkili serviste yaptırdım. Turbosunu, eğer'sini bakımlarını gününde yetkili serviste yaptırıyorum ama arabanın gerçekten sıkıntısı bitmiyor.

25 Temmuz 2024 19:03

gazzella-gazelle-next-kamyonet-1.jpg
25 Temmuz 2024 16:26 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba Erdi Bey, Gazzella markası Ütüler, Tost Makinası, Çamaşır kurutmalıklar, Merdiven vb gibi ürünlerin üretici firmasıdır. Firmamızın Gazzella araçla ilgilisi yoktur.

Erdi

Hasan
22 Aralık 2024 18:59

İrem
31 Mayıs 2024 09:57
Afet sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Ürününde Sürekli Arıza Ve Servis Sorunu

28 Mart 2025 17:15