18 Kasım 2024 19:52

Ocakta 75.000 lira karşılığı doğalgaz tesisatı ve kombi hizmeti aldığımız Fortes bizi perişan etti. Anlaşma yaptığımız Manisa Salihli'deki Fortes bayiliğindeki yetkili kovulduğu için sözleşme içinde olan havlupanı bir seneye yakındır takmıyorlar, ayrıca aldığımız hizmet ve kombi için fatura kesmediler. Mahalleye henüz doğalgaz gelmedi ve taktıkları kombi faturasız olduğu için servis kabul etmiyor. Firmanın Salihli'deki müdürü vizyonsuz ve müşteriyle nasıl iletişim kurulacağını bilmeyen biri. Birçok kez aramamıza rağmen ne havlupanı taktılar ne de faturayı verdiler. İstanbul merkezi aradım, en az 20 kere karşınızda sekreterden başka muhatap yok. Döneceğiz deyip kapatıyorlar. Normal kurumsal bir firmanın müşteri departmanı olur, onun da sorumlusu olur. Böyle bir kurum görmedim. Paramızla rezil olduk. Aşağıya arama ve WhatsApp kaydını da koyuyorum. Fortes pişmanlıktır! Buradan da çözüm gelmezse Savcılığa ve Ticaret Bakanlığına şikayette bulunacağım!

19 Kasım 2024 08:23 (Şikayetten 12 saat sonra)

Müşterimizin talebi değerlendirilmeye alınmıştır.En kısa sürede bu süreç sonuçlandırılarak, Müşteri Hizmetleri ekibimiz tarafından telefon ile bilgilendirme sağlanacaktır. Süreç içerisinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. FORTES MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

19 Kasım 2024 09:15

Sizin müşteri hizmetleriniz yok ki kimi kandırıyorsunuz? Belki 20 kere dakikalarca aradım, sekreter dışında birtane yetkili telefona çıkmadı. Kaliteniz ortada. İsini yapmayan bayiyi bile denetleyemiyorsunuz...

19 Kasım 2024 16:26

Şikayet var yetkililerine teşekkür ediyorum maalesef firmaya hiçbir şekilde teşekkür etmiyorum. Ewet mudur tarafından arandım. Buradan bir düzeltme yapıyorum daha önceki görüştüğümüz kaya soyadlı yetkili kisi biz mudur olarak biliyorduk sef Mis. Ama arayan müdürde son derece çirkin bir üslupla azarlar tarzda konuştu. Ayrıca 10 ay olmuş parasını vereli küçük bir havlupan için yuz kere arattıran neredeyse melettiren mudur şikayetimin kişisel husumet kaynaklı olup olmadığını sordu. Saka gibi normal bir firma özür diler telafi için ne yapabiliriz der. Arayan müdürden hakkimizi arayıp yazdığımız için azar işittik, dilenci muamelesi gördük konuşurken üslubuna dikkat etmesi ivin uyarmama rağmen son derece üstten ve azarlar tarzda konuşmaya devam etti. WhatsApp görüşmelerindeki mesajıma bakin üslubuma bakin 9 aydır diyologla çözmek için çabama bakin aldığım karşılığa bakin! Sayin Fortes yetkilileri mümkünse çalışanlarınızı iletisim eğitimine alin yoksa daha çok müşteri kaybedersiniz! Bir daha söylüyorum, müşterisine değer veren sorun Olduğunda çözüm odaklı kırıp dökmeden kibarca çözmeye çalışan kaliteli, yaptığı hizmetin sorumluluğun alabilen firmalardan hizmet alin... Kesinlikle tavsiye etmiyorum... Hakkımı da yasal zeminde arayacağım

19 Kasım 2024 16:51

Ayrıca kesilmeyen 75000 TL lik fatura için Ticaret Bakanlığına şikayette bulundum. Bir zahmet azarcı muduruuz Bakanlığada açıklama yapar artık

Suat sonuçtan hiç memnun değil

Fortes Mühendislik İle Doğalgaz Bağlantısında Yaşanan Gecikme Ve İlgisizlik

26 Mayıs 2025 20:02
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Sonrası Tesisat Yarım Bırakıldı Kimse Ulaşılmıyor

27 Eylül 2025 17:42
odeme-sonrasi-tesisat-yarim-birakildi-kimse-ulasilmiyor-1.jpg
Akin sonuçtan hiç memnun değil

Doğalgaz Tesisatında Hatalar Ve İhmal Nedeniyle 2 Aydır Gazımız Açılmadı

22 Ekim 2025 12:37